Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radna mjesta
Povratak na članak

Vlada povećala kvote za zapošljavanje stranaca, najviše u graditeljstvu

Vlada je također odobrila zapošljavanje službenika i namještenika u javnim službama i državnoj upravi na radnim mjestima upravljanja i kontrole korištenja EU fondova

Komentari 7

EL
elkomadante
16:13 02.08.2018.

A Što ne povećaju kvote za političare, suce i državno odvjetništvo pošto su nam prijeko potrebni ?

VL
Avatar bushvzdhr
bushvzdhr
16:31 02.08.2018.

Druže ministre Kuščeviću - za Vas je navodno glasovalo 2804 zabludnjelih glasaća a protiv Vas glasovalo 3 744 596 glasaća. Na Vašem mjestu bi odmah dao papir s Pakračkim dekretom "poštovanima" Njoni i Iskljućenom mikrofonu.

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
14:32 02.08.2018.

Vlada povećala kvote za domoljubno zapošljavanje stranaca, najviše u graditelj svu gdje pocinju projekti obnavljanja bratstva i jedinstva i Nove Jugoslavije uz obvezu da se spomene da je prije kontejnerske završnice bilo Hrvatske.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
20:14 02.08.2018.

...30 posto veća plaće za državne službenike koji rade na.....već vidim nova lica uhljeba prek debelih štela !!!

VL
AB
Abudabi
14:39 02.08.2018.

Vlada je također odobrila zapošljavanje službenika i namještenika u javnim službama i državnoj upravi na radnim mjestima upravljanja i kontrole korištenja EU fondova, izmijenivši Odluku o zabrani novog zapošljavanja službenika i namještenika u javnim službama i tijelima državne uprave.

VL
RI
rightside
14:36 02.08.2018.

evooooo gaaa, opet ce netko dobit nagradicu u dzepic,,)))) sve ce ovaj bucko napravit samo da uspije u dvije stvari, prva, da ne digne placu hrvatskom radniku i time poboljsa zaposlenost i drugo,, da samo gleda svoj osobni interes i zaradu,,bas pravi primjer plenkoviceve skole,,)))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.