Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica Vlade
Povratak na članak

Vlada poslala u Sabor Zakon o sigurnosti prometa na cestama: Evo što će policija još više kažnjavati

Osim za najteže prometne prekršaje, povećavaju se kazne i za nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisan prijevoz djece, korištenje mobitela i nepoštivanje pravila prednosti prolaska, nekorištenje zimske opreme, bijega s mjesta prometne nesreće, nepropisno pretjecanje te nezaustavljanje na pružnom prijelazu

Komentari 6

SO
songo
22:18 28.03.2019.

Kada cigo vozi na prednjem sjedalu svoje dvoje djece (nevezane naravno),..da li je i to prekršaj i tko će mu uručiti ili još bolje naplatiti kaznu?

VL
CH
chupakabra
22:44 28.03.2019.

Ova vlada je dokazano puna genijalaca, umjesto da pošalje policiju da štiti i služi te da ne vidi razliku između prekršitelja iz hdz-a/ simpatizera-ostalih moćnika koji plaćaju mito i ostale populacije, ta ista vlada planira puniti svoje guzice parama od kazni ionako već siromašnih građana

VL
RP
rpzagreb
21:33 28.03.2019.

Jedini način da se konačno uvede red na cestama. Imati će smisla ako će važiti za sve, bez obzira Iz koje su stranke jer je stranačka pripadnost i zaštićenost postala nakaradna.

VL
OB
ObrenM
23:55 28.03.2019.

Ja sam zabrinut.Osim ovih visestruko povecanih prometnih kazna imamo svaki utorak povecene cijene goriva.Dolazi nam poskupljenje plina i struje.To je za prvu ruku.Obzirom da ovo ne zadovoljava Zna se, mozemo ocekivati daljne umotvorine vanbracnog inovatora,koji je obecao poresku reformu nevidjenu u svijetu.Tu nas nisu obmanuli.Moja zabrinutost pociva na tomu,da ce i ovo biti malo obzirom na Zna se apetite.

VL
KO
komar64
10:15 29.03.2019.

Stvara se policijska država...i dobri uvjeti za korumpirane policajce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.