Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povlašteni uvjeti
Povratak na članak

Vlada: Plenković kupio stan po tržišnoj cijeni

U prijavi je stajalo da je stan kupljen 2003. godine, dok je Plenković bio zaposlenik Ministarstva vanjskih poslova, ne i državni dužnosnik, Povjerenstvo je zaključilo kako nema ovlasti utvrđivati povrede zakona, ako ih je i bilo.

Komentari 4

JO
jocorluka
23:10 10.02.2020.

Qatar bih bankrotirao pored ovakvih politićara pljačkaša.A pljenki je ušao u hdz jer se moze u hdz ilegalno bogatiti bez kazne.

VL
VA
vadis
02:13 16.11.2019.

Treba istraziti je li Plenkovic profitira, i zasto je profitira.

VL
KI
kikkujolme
06:19 16.11.2019.

Maric je postavljen tu da zamuti vodu i kupi vrijeme Todoricu za traženje izlaza, prepravljanje izvješca, prebacivanje imovine itd?...prvi potez ministra Zdravka Marica bio je usmjeren na to da tu cinjenicu sakrije od poreznika i sprijeci ovrhu.... Maric je promijenioo pravilnik o statistickim izvješcima o dospjelim, a nenaplacenim potraživanjima, što je potez kojim je išao na ruku Todoricevu koncernu. Maricevom intervencijom rok je pomaknut umjesto na kraj prvoga kvartala, na kraj trecega. Kako je poznato da je Agrokor bio kljucan u stvaranju nelikvidnosti, s dugom dobavljacima od gotovo 17 milijardi kuna, jasno je da je time odgoden ulazak njihovih dugova prema dobavljacima u bazu.

VL
KI
kikkujolme
06:24 16.11.2019.

Todoric i Maric trebaju krivicno odgovarati, a Plenkovic treba dati neopozivu ostavku ......Ima i Kolinda tri prijave za sukob interesa, al valjda cekaju zastaru!?.....sve je bolje uz mir u kuci nego da jaja vise s maca bana Jelacica........ rvatinima je ionak svejedno ko im je gazda kad oni nikad nisu i nikad nebudu gazde svoj na svome...Blenky i Maric pijuni su i špijuni Putina.....Blenky i Maric zadužili i izložili meki trbuh Hrvatske ovom satrapu i diktatoru u svojoj veleizdajnickoj i špijunskoj misiji.............. Zalažem se za uvodenje smrtne kazne za izdaju i veleizdaju zemlje...............A Blenky i Maric trebali bi poslužiti kao primjer zbog ovog gnusnog cina izdaje i vleizdaje. Treba ispitati i opbitelj Tudjmana i Brkica te KGK zbog osnovane sumnje na udruženi zlocin veleizdaje i izdaje zemlje te špijuniranja u korist Putina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.