Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupničko pitanje
Povratak na članak

Vlada odgovorila Dončiću odlučuje li HDZ o zapošljavanju u državnoj upravi

SDP-ov zastupnik to je pitanje postavio na posljednjem "aktualcu" Hrvatskoga sabora pa, nezadovoljan usmenim odgovorom premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, tražio pisani odgovor Banskih dvora

Komentari 6

MA
MatijaGubecGS
19:45 23.03.2018.

HD, nemoj gatibo, isti si ko i oni. U zagorskoj županiji (bolnice, vodovod....) nema zapošljavanja bez tvog blagoslova). I samo gomilaš kadrove. Isti isti.

VL
Avatar Celzijus
Celzijus
14:09 23.03.2018.

Pravi se javil. Provjeri druže Pajdaš-Lončić kak se zapošljava tam gdi su tvoji na vlasti, navrati malo u Koprivnicu i u tvrtke u vlasništvu grada, pitaj jel ima koji rukovodeći kadar a da nije vaš. Pitaj.

VL
PA
Pazin
14:41 23.03.2018.

svatko tko je pokušao povući ikakav novac iz EU projekata zna da ni 2000 službenika nam neće pomoći, koliko su nesposobni. Zapošljavaju poslušnike koji pišu natječaje po nalogu vrha, zato i povlačimo 15 % iz EU za razliku od 95 % kao SLO, POLJ i sl. a ovih jadnih 15% je i uspijeh naprama onog što je prolazilo za vrijeme SDP-a.

VL
BO
boovuu
22:48 23.03.2018.

"Dakle, niti u jednoj fazi natječajnog postupka ne utvrđuje se stranačka pripadnost kandidata, dok se rang-lista istih utvrđuje -------------------------------------------------- zašto lažete sdp-ovca. zna kako je radila njegova vlada (sdp-ova, kukuriku koalicije).

VL
DH
dalibor.hren
19:56 24.03.2018.

Siniša s dva prezimena, sjeti se vremena kad si bio župan Krapinsko zagorske županije: Kako su se birali - imenovali ljudi na rukovodeća mjesta u državnim i javnim službama!

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
08:57 24.03.2018.

a jadan lončić..tesko je biti nevažan i nebitan..čal su ga se i Kmeri odrekli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.