Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBACILI OPTUŽBE

Vlada: 'Normalni ljepotan s Pantovčaka i njegovi suradnici nisu ostvarili nikakav kontakt'

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/4
31.03.2021.
u 19:24

Iz Ureda Predsjednika Republike, u već viđenoj maniri kompleksaša, nastavljaju opterećivati javnost lažima i izljevima vlastitih frustracija, navodi se u priopćenju

Vlada se oglasila priopćenjem vezane za optužbe iz Ureda Predsjednika  u kojima stoji da su oni pozvali na zajednički vijenac povodom obilježavanja obljetnice akcije Plitvica, no i da je njihov prijedlog odbijen zbog epidemioloških mjera. Iz Vlade pak navode kako s njima nije uspostavljen nikakav kontakt, te da je riječ o lažima. 

Priopćenje naslovljeno ''Normalni ljepotan” s Pantovčaka i njegovi suradnici nisu ostvarili nikakav kontakt s uredom premijera oko obljetnice akcije “Plitvice” prenosimo u cijelosti.  Uz priopćenje priložili su i prepisku komunikacije. 

"S obzirom na nastavak nekulturnih ispada i još jednu u nizu laži plasiranih iz Ureda Predsjednika Republike, dužni smo naglasiti kako Ured Predsjednika Republike nije uspostavio nikakav kontakt s Uredom predsjednika Vlade oko programa 30. obljetnice akcije "Plitvice", niti telefonom, niti e-mailom, niti su preko goluba pismonoše poslali obavijest.

Foto: Vlada

Iz Ureda Predsjednika Republike, u već viđenoj maniri kompleksaša, nastavljaju opterećivati javnost lažima i izljevima vlastitih frustracija.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Božinović pojasnio je danas odluku MUP-a kao organizatora da se, s obzirom na epidemiološku situaciju i mjere koje su na snazi te očekivan povećan interes pripadnika braniteljskih udruga, vijenci delegacija polažu sukcesivno. 

Najbolja potvrda koliko su konstrukcije iz Ureda predsjednika Republike neuvjerljive pokazuje činjenica da su iz njihovog Protokola nekoliko dana prije obljetnice MUP-u potvrdili dolazak predsjednika Republike sukladno prijedlogu programa obilježavanja akcije “Plitvice”., navodi se priopćenju iz Ureda premijera Andreja Plenkovića, 

Priopćenje iz Ureda Predsjednika u kojem stoji i prepiska oko prijedloga zajedničkog vijenca možete pročitati OVDJE.

 

Komentara 4

DU
Deleted user
20:10 31.03.2021.

Utrpali ste 1.5 milijardi kuna u Croatia Airlines a sad ste doveli Ryanair u primarnu zračnu luku da odvodi mladost. Ali to nije tema. Bitno je tko ima većega (njonju)

Avatar madcap
madcap
20:04 31.03.2021.

Pročitao sam ovo tri puta i, oprostite mi na limitiranoj inteligenciji, no iskreno ne vidim šta je tu Vlada demantirala? No ono što vidim jasno je njihov rječnik koji pokušava imitirati Milanovićev ali ne uspijeva i ispada vrlo grez, dok je Zoranov oštar ali kreativan i elokventan.

BA
bauba
21:36 31.03.2021.

Slušati kako Premijer insinuira o Predsjednikovim razlozima, gledati to njegovo napuhavanje poput žabe iz basne o volu... mali nivo, niski kurs... fuj, Premijeru. Baš se zakopavate nedoraslim izjavama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije