Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TELEFONSKA SJEDNICA
Povratak na članak

Vlada objavila nove cijene, gorivo idućih 14 dana osjetno skuplje

Uredba stupa na snagu prvoga dana od dana objave, a ovakav režim vrijedit će za sljedeće 14-dnevno razdoblje.

Komentari 5

ST
stefj
11:15 30.01.2023.

Imamo poprilično poskupljenje uz mali rast cijena nafte, a kada je cijena nafte poprilično pala, pojeftinjenja su bila minorna... To je tako, imamo poreze i ostala davanja koji su visoki, najviši prema standardu građana, a sve radi glomazne i nefunkcionalnee javne služba, radi civilnog drugštva i ostalih interesnih skupina na proračunu... Umjesto poduzetništva potiče se uravnilovka i ljudi se guraju u ovisnost o proračunu. Valjda ih je tako lakše kontrolirati...

VL
PV
prcko.vita
11:03 30.01.2023.

Dragi ministre Filipoviću, alal ti znanje i imanje. Dajte mu povišicu i sagradite mu spomenik, možda da mu zakupite i grobnicu na mirogoju pored Franceka, Ćire i ostalih velikana, čovjek uistinu radi za dobrobit Hrvata, svaka dva tjedna sve namm je bolje i bolje u svakom pogledu.

VL
NO
Nostromo
10:58 30.01.2023.

Dobro kaže Puljak.

VL
CR
crocro
12:30 30.01.2023.

U svijetu gorivo pojeftinjuje a kada u svijetu pojeftinjuje u Hrvatskoj je suprotno. A zašto znatnije poskupljuje. Najvjerojatnije zbog toga da se u idućoj rundi za mrvicu smanji. I to je u prosjeku razvidan kontinuitet rasta cijene goriva. Kada znatnije poskupljuje a mizerno malo pojeftinjuje to je znak snažnog rasta cijena goriva.

VL
LO
Lojzek1967
11:13 30.01.2023.

Zašto je u Sloveniji gorivo jeftinije? Zabrinuti AP....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.