Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Banski dvori

Vlada na zatvorenom dijelu sjednice o odgovoru Europskoj komisiji o otpadu

Vlada - sjednica
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.07.2018.
u 21:01

Uobičajeno je da se sadržaj korespondencije s Europskom komisijom u takvim slučajevima javno ne objavljuje, stoji u priopćenju sa zatvorenog dijela sjednice

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je utvrdila odgovor Republike Hrvatske na "Pismo službene obavijesti Europske komisije" u vezi s otpadom koji će joj proslijediti, a uobičajeno je da se sadržaj korespondencije s Europskom komisijom u takvim slučajevima javno ne objavljuje, stoji u priopćenju sa zatvorenog dijela sjednice.

Usvojeni su pregledi zakonskih i podzakonskih prijedloga kojima Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2018. godinu. Radi se o redovitom izvještavanju o učinjenom u procesu preuzimanja pravne stečevine Europske unije.

"Vlada je donijela i odluku o provođenju mjera osiguranja i zaštite. Točka je označena stupnjem tajnosti 'povjerljivo' pa je nismo u mogućnosti objaviti", stoji u priopćenju Službe za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske.

Komentara 3

RI
rightside
16:10 27.07.2018.

o kakvom otpadu sad plenkovic razmislja?? pa to je sve "naplatio" zmajlovic i zoka dok se moglo,plenkovicu,, ti tu nista ne mozes naplacivat vise,, ili iznajmi ti neki neboder za poslovni prostor, ali opet od onog zmajlovicevog "drugara")))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije