Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVORENI DIO SJEDNICE
Povratak na članak

Zatvoreni dio sjednice Vlade: Imenovan novi glavni državni inspektor

Na zatvorenome dijelu današnje, 149. sjednice, Vlada je odgovorila na Pisma službene obavijesti Europske komisije u vezi s insolvencijskom hijerarhijom u vezi sa psihoaktivnim tvarima, u vezi sa željezničkim prijevozom putnika i željezničkom infrastrukturom

Komentari 9

MO
moškov
18:37 28.03.2019.

Plenkovic i pupavac me podsjecaju na Mirka i Slavka partizancice ..izdavac nisp gornji milanovac ..

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
20:12 28.03.2019.

drug Mikulic ce kao vjerodostojni clan skh te bivsi jugoslaven casno, nepristrano i strucno obavljati povjerenu mu duznost...........zemljo otvori se......

VL
MO
moškov
18:35 28.03.2019.

Je li pupavac zadovoljan sa imenovanjima ako je onda u redu...za geografiju imamo krasnu hrvatsku rijec ..zemljopis...

VL
I1
ing-12345
07:05 29.03.2019.

Ovo imenovanje je još jedan pokazatelj sve truleži hrvatskih političara. Umjesto javnog natječaja oni imenuju HDZ-ovog apartička Mikulića na čelo državnog inspektorata , institucije koja bi trebala biti oslobođena svake politike.

VL
DO
doktorica
07:43 29.03.2019.

predstavnice Ministarstva za demografiju,......?!koja birokracija,pa kome to treba?!

VL
PA
pofuk_alo
07:41 29.03.2019.

Tko će sad zamijeniti Mikulića kao glavnog HDZ-ovca u Zagrebu? Manolić? Pupovac?Ivo Lolo?

VL
RP
rpzagreb
21:19 28.03.2019.

Koga još zanimaju partizani i skh mora da su propustili zadnjih 20'godina. Zato se nagrađuje i množi stranačka birokracija na ovakav način. Sada je dr. miki siguran.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:22 29.03.2019.

dal se ikad itko u ovoj zemlji zapitao zašto su sve sdp-ove vlade rasformiravale državni inspektorat, pod čijom kapom su bile sve inspekcije, a hdz-ove vlade nazad formiravale taj inspektorat? inspekcija bi morala biti neovisna o ministarstvima, provoditi zakone, pravilnike, kažnjavati redom sve za uočene nepravilnosti. a kad su pod kapom ministarstva, ne rade ništa! činjenica. jer bi napadale i kažnjavale uglavnom svoje. zar itko u ovoj zemlji očekuje od inspektora npr. građevinskog, da će kažnjavati jer netko graditi bez dozvole, a pola njegovih to radi isto? ili će postupak obustaviti jer je 'investitor' pokazao papir iz ureda za dozvole kojim mu je to omogućeno, bez da ima dozvolu... a kad je to netko izvan sustava, e taj treba derati! ali i imati plaću radi koje neće ulaziti u sivu zonu i pristajati na žmirenje radi 2-3 tisuće kuna u džepu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.