Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog isteka ugovora

Vlada kupuje 603 vozila na leasing vrijednih 60 milijuna kuna

vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
12.09.2015.
u 21:14

Radi ušteda Vlada je 30. srpnja donijela odluku o racionalizaciji troškova vozila pa je broj vozila koji se nabavlja 20% manji u odnosu na broj vozila za koja istječu ugovori o leasingu.

Državni ured za središnju javnu nabavu raspisao je natječaj za kupnju 603 vozila na leasing, na što će biti potrošeno 60,680.000 kn.

Glasnogovornik Vlade Nikola Jelić navodi da tijekom 2015. istječu ranije sklopljeni ugovori o leasingu za 756 vozila pa je nužno nabaviti zamjenska vozila. Radi ušteda Vlada je 30. srpnja donijela odluku o racionalizaciji troškova vozila pa je broj vozila koji se nabavlja 20% manji u odnosu na broj vozila za koja istječu ugovori o leasingu.

Tako MUP vraća 478 vozila za koja istječu ugovori o leasingu, a nabavlja 368 vozila. Uz policijska vozila nabavljaju se vozila za Poreznu upravu, Carinsku upravu, za građevinske i prosvjetne inspekcije, za ministarstva obrane, pravosuđa, pomorstva, kulture, zdravlja, branitelja, socijalne politike, za Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar... 

>> Broj službenih vozila smanjuje se 20 posto, ušteda deset milijuna kuna

Komentara 29

DU
Deleted user
21:24 12.09.2015.

valjda su im ovo zadnji trzaje ocita im je namjera napravit što veču štetu prije odlaska

Avatar juricamesko
juricamesko
21:26 12.09.2015.

tako je kupite automobile u vrijednosti 60 miliona kuna a onda socijalno ugroženima dajte vaučere od 200 kuna.naravno da će Milanka Opačić reći kako u Hrvatskoj nema gladne djece. jer se ne vide iz audija 6 sa zatamnjenim staklima.tu bahatu ekipu treba doslovice istjerati iz Banskih dvora.

Avatar juricamesko
juricamesko
21:39 12.09.2015.

vrijeme je i nama da promijenimo vladu zbog isteka ugovora iako smo odmah na početku ustanovili da smo dobili robu sa greškom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije