Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Vlada još ne shvaća da su djeca za Hrvatsku “vojni avioni”

Ako je najamnina za stan zlostavljanoj majci troje djece preveliki izdatak za državu mogao je premijer upomoć pozvati Jelenu Veljaču

Komentari 9

KA
kajinx
14:39 30.07.2019.

Sva državna pravila i propisi su napisani, nekad izmišljeni, da se oteža povratak Hrvata u Domovinu. Osobno iskustvo, podcjenjivanje i ophođenje kao prema idiotu.

VL
ST
sttipe
22:14 30.07.2019.

Avioni su reket... A sirotinju proizvode još uvik sporije od Amerikanaca.. U 20 godina "mira", ka za 2 svijetska rata manje stanovnika.. Hdz je sila jača od Hitlera, i Đingis Kana skupa...

VL
Avatar raco
raco
15:15 30.07.2019.

dok oni to shvate mi ćemo kolektivno već biti na putu bez povratka. Zato bi svi oni koji mogu i trebaju nešto poduzeti, trebali danas sutra odgovarati jer su radili suprotno nacionalnim interesima, a koji je nacionalni interes veći ii važniji od onog o opstanku nacije.

VL
DO
Dolinski
14:04 30.07.2019.

naša jedina realna nada je povratak naših iseljenika, ako se potrudimo i stvorimo im uvijete, možda one-stop-shop za povratnike, gdje dobivaju dokumente, nostrificiraju diplome, nalaze stan za najam (ako nemaju) itd... Tako nešto je puno lakše napraviti, nego donjet mjere koje će povećat broj rođene djece, jer za povećanje broja rođene djeca treba od temelja sve promjeniti (školovanje predugo traje,...), a za to sigurno neće biti snage, dakle iseljenici su naša jedina realna opcija

VL
RZ
Rocky.Zg
01:51 24.08.2019.

Oruzje i avioni su glupost. Na tome netko dobiva proviziju, zato se to gura. Čemu oružje, ako nece biti mladih ljudi da budu vojnici. A nece ih biti, vec ih nema dovoljno jer bjeze iz zemlje. Zahvaljujuci HDZ-u, najgoroj pošasti koja je zadesila hrvatski narod u povijesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.