Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMPLEKSAN PROCES

Vlada još jednom produljuje rok provedbe popisa stanovništva

Šibenik: Popisivači započeli s terenskim popisivanjem stanovništva
Dusko Jaramaz/PIXSELL
28.10.2021.
u 12:14

Mediji su ovih dana propitivali hoće li se popis obaviti u tom roku, te da popisivači građanima nude mogućnost da ih popišu telefonski.

Vlada je odlučila još jednom produljiti rok za provedbu popisa stanovništva koji je trebao biti gotov do 29. listopada, proizlazi iz dnevnog reda Vladine sjednice u četvrtak.

Prijedlog odluke o produljenju roka za provedbu Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. uvršten je na dnevni red sjednice.

U prijedlogu nije navedeno na koji se rok produljuje popis stanovništva.

Državni zavod za statistiku sredinom listopada je produljio provedbu druge faze popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Hrvatskoj do 29. listopada, zbog procjene da do 17. listopada neće biti popisane sve popisne jedinice.

Mediji su ovih dana propitivali hoće li se popis obaviti u tom roku, te da popisivači građanima nude mogućnost da ih popišu telefonski.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije