Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ kritizira
Povratak na članak

'Vlada je dovedena pred zid. U prosincu se zadužila 6 mlrd. kn'

– Problem je reakcija Vlade na stručnjake iz Instituta za javne financije koje nazivaju nestručnjacima, i to dodatno zabrinjava – kazala je na konferenciji za novinare HDZ-a Ivana Maletić.

Komentari 15

Avatar ciril
ciril
17:13 03.01.2014.

Vlada je odavno pred zidom ali nitko ne puca.

VL
CV
crna vrana
17:05 03.01.2014.

Kukuriku koalicijo ime ti je nekompetencija ! Tako se može nazvati sveukupno djelovanje Vlade u području javnih financija i državnog proračuna. Naime, ministar Linić se dokazao ne kao ministar financija , već kao puki poreznik i ovisnik o nepovoljnom zaduživanjuanju jer prihodovnu stranu proračuna nije kadar uskladiti s rashodovnom, za koju Vlada nema hrabrosti krenuti u reforme preskupe države, pa će nas time odvesti glib iz kojeg se nećemo moći izvuči bez intervencije MMF-a. Ako nagomilane probleme u državnoj blagajni kani rješavati rasprodajom supstance , to će biti još podubnije jer tim vatrogasnim mjerama samo će odgoditi potonuće šupljeg broda, a pri tom ćemo ostati bez velikog dijela javnih resursa. Ne razumijem ljude koji se pod svaku cijenu žele zadržati na vlasti iako im nijedno predloženo rješenje nije dalo rezultata. Za sebe vole reči da nemaju alternative. Kad to priznaju kao svoje slijepilo , za Hrvatsku će biti prekasno.

VL
IS
istri
18:36 03.01.2014.

cudan narod, na nesposobne po nekima :pljuvaju a na one Koji su pokrali hrvatsku do temelja nit ne razmisljaju . svatko radi ono sto je u njemu urodjeno.

VL
Avatar Karl Von H
Karl Von H
17:07 03.01.2014.

Nazalost, bilo kakva da bila slijedea vlada (i bilo cija) opet ce se moci vaditi na fore "bivsa je vlada kriva". I tako se mi vrtimo u krug.

VL
DU
Deleted user
12:49 04.01.2014.

Ispravak: 6 mil. u prosincu + 4 milijarde do sada u sijecnju! Sorry!!!

VL
MR
midnight rose
13:57 04.01.2014.

nesposobna vlada, vlada koja uništava iz dan u dan Hrvatsku! Oni su obični amateri i nesposobnjakovići koji neznaju i ne želi uopće raditi na dobrobiti hrvatskog gospodarstva. Uništili su sve čega su se primili. Gđa. Maletić upozorava i savjetuju već dugo, veliki je stručnjak i takvi ljudi Hrvatsku mogu spasiti a ova nesposobna vlada nek se makne čim prije!

VL
DO
dosaosam
18:42 03.01.2014.

Toliki doktori ekonomskih nauka a nama sve lošije i lošije.Svaki vuče na svoju stranu a rješenja nigdje.Možda svi ti silni doktori su spinovi vladajućih.Fatamorgana.Od kad je ekonomija postala znanost sve je krenulo nizbrdo u ponor bez dna.

VL
IS
istri
18:47 03.01.2014.

sto bi trebali i ovi da kradu da bi punili pokradene rupe.a sto mogu drugo nego se zaduziti. jedino da vas strpa u zatvore i da vam sve poberu, bili bogati ako nebi ovi nastavili ono sto ste vi prestali gubitkom izbora.

VL
DU
Deleted user
12:48 04.01.2014.

6 milijardi u prosincu + 2 milijarde samo do sada u sijecnju! Nije lose! Imaju jos mjesta do 21!!! Pljuc!!!

VL
GI
giglibigli
09:17 04.01.2014.

situacija je takva da je svaki euro važan, uskoro bi mogli i od kamatara posuđivati, piješ kavu u kafiću i čuješ razgovor za susjednim stolom, daj mi milju eura na mjesec dana onaj moj premijer opet zaposlio zamjenika zamjeniku a i dva audija nam fale ,dam ti 10% kamate može?

VL
NV
novo vriijeme
11:16 04.01.2014.

Najznačajnije pitanje jeste na što je potrošen kredit, na potrebne ili ne potrebne stvari.

VL
VJ
vjerovnik
20:51 03.01.2014.

?

VL
DU
Deleted user
17:57 03.01.2014.

ovdje se ne radi o sposobnosti ili... jednostavno ova vlada dela na otkrivanju kriminala , kak vidimo svakodnevno, i treba je zaustaviti. malom djetetu je jasno da poslije devastacije zemlje hrvacke od strane hadezea ,nema ekonomista koji to mogu uu u najmanje 10 do 15 godina sanirati. zato drzim palceve milanovicu da ustraje , sve , ili onaj najgor sloj kriminalacai treba poslati na robiju, oduzeti sva pokretna i nepokretna dobra i dati sirotinji. tu je hadeze osjetljiv , bogami i ranjiv,

VL
Avatar petruserectus
petruserectus
19:28 03.01.2014.

Crna vrano nisi komentirao dok je Šunki zaduživao, nisi komentirao kad su tvoji pokrali tolike milijarde? Koliko licemjeran ili glup možeš biti. Sve ste rasprodali, generale poslali u Haag, pokrali sve, bojali tunele nekoliko puta, raznosili crne torbe i tii sada imaš hrabrosti bilo koga napadati i vrijeđati. pokrij se ušima i tišina!

VL
Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
18:39 03.01.2014.

vlada je dovedena pred zid onoga trenutka kada je dobila izbore ! Znali smo svi da je sve pokradeno i uništeno. HDZ je znao da gubi pa je sve uništavao, skrivao, pljačkao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.