Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaključak spora?
Povratak na članak

Vlada i sindikati javnih službi nastavljaju u ponedjeljak proces mirenja

"Pokušat ćemo doći do konačnog rješenja konflikta"

Komentari 4

RI
rightside
20:12 22.11.2018.

a kaj je bolje da npr medicinske sestre opet pocnu masovno oslobodit?? ili npr profesori? s jedne strane se hvale reformama i standardom, prosjecnom placom naravno,no place nebi povecavali,,npr nitko ne pita sta je sa istragom u uljaniku? di jee lova zavrsila namjenjena za brodove koji jos nisu ni zapoceti? ili jel ima odgovornosti u davanju tolikih jamstava? ili npr zar nije cudno da je uprava uljanika bila 90% clanstvo jedne stranke, zacudo ne iz ids-a nego iz hns-a?

VL
WW
wwwcroxx
21:16 22.11.2018.

HDZ i SDP komuniste lopove i kriminalce u zatvor ili protjerati u Srbiju !!!

VL
RI
rightside
19:58 22.11.2018.

i naravno, kad se ovaj buco bude branio da nije on kriv za cirkus i strajkove onda bi trebalo pitat anemiju jeli mozda on taj koji ne zeli popustat?? bilo kako bilo, sto veci prosvjedi vece su sanse da anemicni i "drustvo" odstupi,,a stranka ako bude pametna da izbaci iste van,,

VL
ST
stefj
17:39 22.11.2018.

Ma naravno da će vlada popustiti i dati im još milijardu Kn, a sve ćemo to mi platiti kroz neki novi namet. Ipak je to jaka glasačka mašinerija... Ionako se već godinama smjer države utvrđuje dogovorom politike i sindikata državnim i javnih službi, ne vidim zašto bi sada odjednom bilo nešto drugačije. Zato i jesmo tu gdje smo, ne samo na dnu EU-a, već i po nekih ljestvicama na dnu svijeta... Sve za uhljebe, uhljebe ni za što...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.