Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpora iz Bruxellesa

Predsjednica za summit NATO-a odabrala navijački outfit

NATO summit
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.07.2018.
u 19:41

Vlada je na Twitteru poslijepodne retvitala objavu predsjedničinog profila, a ubrzo je uzvratio njezin tim

Prijepori na liniji Banski dvori - Pantovčak prekinuti su, barem na Twitteru, gdje su timovi Vlade i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović danas međusobno podijelili tvitove povodom današnje nogometne utakmice Hrvatske i Engleske na Svjetskom prvenstvu.

Vlada je na Twitteru poslijepodne retvitala objavu predsjedničinog profila uz komentar "Svi za Hrvatsku!". Predjednica je objavila fotografije s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i britanskom premijerkom Theresom May kojima je poklonila dresove s njihovim imenima:

Potom je i na predsjedničinom profilu retvitana objava Vlade uz sličan komentar "Svi zajedno za Hrvatsku":

Predsjednica je nazočila utakmicama Hrvatske na Svjetskom prvenstvu gdje se istaknula gorljivim navijanjem, a na SP su danas otputovali i premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Večernjakov novinar Tomislav Krasnec objavio je na Twitteru i fotografiju navijačkog outfita predsjednica za radnu večeru NATO summita u Bruxellesu:

A čini se da se predsjedničin outfit svidio i drugim državnicima na summitu:

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

VIDEO Ovako se navijalo na Trgu bana Jelačića u Zagrebu prije utakmice Hrvatska - Engleska

Komentara 65

PO
PozdravizIstre
18:23 11.07.2018.

Sretno nasi! A Kolindi svaka cast na ovakvoj promociji lijepe nase! Mogla je samo sutit i kesiti se a ovako nek znaju i merikani i englezi za jednu malu drzavu sa velikim srcem!

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
23:20 11.07.2018.

Predsjednica ce u nedjelju gledati finale kak je obecala! Hrvatska je prvak svijeta neka pati kome smeta !!!

Avatar heyhay
heyhay
19:52 11.07.2018.

HaHa slika sa Trumpom rusodupelisci na aparatima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije