Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TELEFONSKA SJEDNICA

Vlada djelomično prihvatila amandman, predlaže da se strankama uzme 7,85 mil. kn

Premijer Tihomir Orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
21.03.2016.
u 11:04

Taj bi se novac uplatio na račun Hrvatske zaklade za znanost

Vlada je jutros na telefonskoj sjednici djelomično prihvatila amandman zastupnika Mosta, HSLS-a, BUZ-a i Gordane Rusak, koji su predložili da se političkim strankama ove godine iz državnog proračuna isplati 15 milijuna kuna manje.

Vlada predlaže da se političkim strankama uzme 7,85 milijuna kuna te da se taj novac uplati na račun Hrvatske zaklade za znanost.

>> HDZ i SDP na 'iće i piće' troše 7 milijuna kuna

Komentara 5

OK
okus
11:57 21.03.2016.

Zašto ne sve? Stranke se trebaju same financirati.

Avatar juricamesko
juricamesko
12:10 21.03.2016.

strankama je trebalo uzeti najmanje 50% planiranog novca iz proračuna.neka se financiraju članarinom i donacijama,a ako ne mogu neka se politikom bave volonterski a ako ni to ne žele neka se slobodno ugase.neće biti velika šteta.

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
12:10 21.03.2016.

samo toliko?....treba im uzeti sve, a političari bi morali biti volonteri....ovi dosadašnji "profesionalni" su do sada dokazali da su hohštapleri i ništa više!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije