Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TELEFONSKA SJEDNICA

Vlada dala suglasnost na amandmane klubova zastupnika

vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.07.2015.
u 18:04

Vlada je dala i prethodnu suglasnost predstavniku za prihvaćanje amandmana Kluba zastupnika nacionalnih manjina

Vlada je na današnjoj telefonskoj sjednici svom predstavniku dala prethodnu suglasnost na amandman I Kluba zastupnika Hrvatskih laburista – Stranke rada od 10. srpnja 2015. godine, na Konačni prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o pravu na pristup informacijama. Vlada je također dala prethodnu suglasnost predstavniku za prihvaćanje amandmana Kluba zastupnika Hrvatske stranke umirovljenika od 7. srpnja 2015. godine na članak 6. Konačnog prijedloga zakona o ugostiteljskoj djelatnosti.

Vlada je dala i prethodnu suglasnost predstavniku za prihvaćanje amandmana Kluba zastupnika nacionalnih manjina od 14. srpnja 2015. na članak 5. i 6. Konačnog prijedloga zakona u ugostiteljskoj djelatnosti. Vlada je također uputila amandmane na Konačni prijedlog zakona o ugostiteljskoj djelatnosti kojima se uređuju izričaji odredbi u članku 3. i u članku 13. st. 3, te se 2 nomotehnički dorađuje izričaj u naslovu iznad članka 6. i u članku 46. stavku 1., točki 3.

>> Kafići će moći raditi dulje od dva sata iza ponoći

Komentara 1

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
18:31 14.07.2015.

Vratite Brkiću diplomu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije