Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slijedi analiza
Povratak na članak

Vladi dostavljena dokumentacija vezana uz angažiranje savjetnika u Agrokoru

Premijer Andrej Plenković prošlog je tjedna zatražio od izvanrednog povjerenika Agrokora Ante Ramljaka detaljne analize troškova vezane uz podizvođače koje je angažirao savjetnik za restrukturiranje američki AlixPartners

Komentari 19

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
17:26 05.02.2018.

Isplati se poslusati strucnjake popt Skegre , Cacica i Slavka Linica o ovoj temi , viditi tko su strucnjaci a tko nekompotentni populisti . Maras , Grmoja, Mobst opet jedan veliki minus.

VL
VJ
Vl jedi govna
21:55 05.02.2018.

I sad će ovi naši "stručnjaci" iz vlade izvest zaključak i objavit kako je sve u redu. A nijedan to neće ni pogledat jer sličica nema, a čitat neznaju

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
18:18 05.02.2018.

glasajući za hdz glasali smo opet za pljačku pa eto vam je....

VL
DU
Deleted user
12:36 06.02.2018.

koji su to beskičmenjaci...

VL
TA
Tarantula
09:06 06.02.2018.

Plenković-Dalić-Ramljak tako bi trebao izgledati lanac odgovornosti, ako Ramljak nešto zamuti ili ukrade, Plenković i Dalić momentalno moraju u zatvor jer su oni postavili Ramljaka i zaštitili ga kao ličkog medvjeda!

VL
TA
Tarantula
07:34 06.02.2018.

Sada će Martina Dalić reći kako ne zna tko je pisao Lex Agrokor, naravno da guska ništa ne zna kada je upletena u kriminal izvlačenja novca zajedno sa Ramljakom i Plenkovićem koji sve to štiti! Nije li čudno da firma sa dva zaposlenika dobije mjesečni milijunski ugovor, da su im satnice devet puta veće od najvećih stručnjaka?!? Lopovluk i kriminal se nastavlja u režiji sada već i službeno zločinačke organizacije!

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
09:30 06.02.2018.

uvijek ista prica komunistickih isprdaka. dokaza ni za lijek. preskupo velike place ... mislite li vi da ce netko odlucivati o tolikim iznosima za 1000 kuna mjesecno i za to prano odgovarati? ma nema smisla ljudima koji stoje iza onih koji su napustili sabor kod proglasenja objasnjavati. jedino ih zanima rusenje hrvatske.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:08 06.02.2018.

najlakše je stajati sa strane, za ništa ne biti odgovoran, a imati komentar na sve. što je država mogla i trebala napraviti kad se agrokor počeo naginjati? ostaviti ga na miru, da se možda sam uruši i za sobom povuče pola proizvodnje u zemlji? pa nitko, u nijednoj državi na ovom svijetu, to ne bi dopustio, pa nismo ni mi mogli. svi smo i inače jako pametni, i jako nas smetaju visoka primanja savjetnika i 'savjetnika' u ovom poslu. naknade i moraju biti visoke, i točka. jer nakon ovog posla većina njih će imati mrlju i sumnju, pa im se taj rizik i mora platiti. jedina opasnost su nam tužbe banaka na koje je ramljak uvrijeđen reagirao na način da ih je izbacio iz vjerovničkog vijeća, a pojedinačno su najveći vjerovnici. cijela priča oko nagobe pada ako ijedna banka uspije u sudskom sporu i naplati svoja ulaganja. a igre oko osnivanja novog agrokora i prebacivanja aktive tamo je smiješna, to ne prolazi ni kod lozine!

VL
BA
babavanga
00:53 06.02.2018.

Pod izgovorom da izvlace Agrokor, sada ga nakon Todorica dalje pljackaju ,sve u ime naroda i da zastite zaposlene.Prodaja magle. . Da im je stalo do Hrvatske nebi dali Todoricu 6 mjeseci da ode van ,nego bi odmah bio zatvoren za privredni kriminal. Ovo podsjeca na kradju-pretvorbu nakon rata, samo na malo drugaciji nacin, a kao sve za dobrobit naroda.Strasno!

VL
DR
droza
19:36 05.02.2018.

Ovo je jednostavno nevjerovatno. Nikada se mi ne ćemo riješiti komunističkog mentaliteta i svega što iz toga proizilazi. Pa ukoliko čelni ljudi institucija koje su upumpale novac u Agrokor, nemaju ništa protiv izbora savjetnika i njihove cijene, što se onda ima uplitati bilo tko. Još je apsurdnije u jednom kapitilastičkom sustavu propitkivati jeli nešto "moralno" ili nije. To su totalne gluposti. Ni sam sebi ne vjerujem da ću to reći, ali, vrlo je izvjesno da je Škegro doista u pravu kad kaže da se cijela ova pompa digla iz razloga što se Sberbank ponovno, prema novinskim napisima, vraća za pregovarački stol. Takav razvoj situacije podrazumijeva nagodbu te time i uspijeh Vlade, a s čime se očito neke strukture u ovoj zemlji, nikako nemogu pomiriti.

VL
DD
ddh
21:32 05.02.2018.

Marasu, Grmoji, Bernardicu i Petrovu su stalno puna usta nekakvih pljacki, veleizdaje i sl., a da nikada dosada nisu pokazali niti jedan materijalni dokaz za svoje tvrdnje i sve stp govore se svodi na ono "rekla Kazala": Lopov uvijek vice dr`ste lopova, ali to prolazi samo kod komunistickih medija u Hrvatskoj i nigdje drugdje na svijetu. Ako oni kojima pripada Agrokor, a to je vjerovnicko vijece kaze, da je dve redu i da je sve te odluke odobrilo, ako cak i sindikati kazu, da Ramljak radi dobro, onda je nejasno kakve veze s tim imaju bezveznjakovici i nis korist poput Marasa, Bernardica , Grmoje ili Petrova. A jos je manje vazno, sto ce na to nesto reci nepismeni komunisti po medijima. Sigurno su to honorari koji su za hrvatske pojmove velike, ali velike i prevelike su i za hrvatske pojmove place Jednog Stankovica, Togonala ili Munizabe ili upravo u Marasa, Bernardica, Grmoje i Petrova. Ovi savjetnici rade vrlo ozbiljan i kvalificirani posao, za razliku od Stankovica i Marasa. I do god oni koji narucuju i placaju taj posao kazu, da su s poslom zadovoljni i da je cijena u redu, onda niti Vlada, a pogotovo ne blentavi Marasi il Bernardici, nemaju tu sto petljati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.