Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Višvaguruđi održao predavanje u Splitu
Povratak na članak

'Vježbajte jogu svaki dan. Tijelo 
nije sve, ali sve je bez tijela ništa'

Joga u svakodnevnom životu ime je sustava koji je osmislio jedan od najvećih duhovnih učitelja današnjice, a u povodu 50 godina djelovanja sustava u Europi i 35 godina u Hrvatskoj posjetio je Lijepu Našu

Komentari 5

PU
Pulchrum
22:15 27.11.2019.

Joga nije u duhu katoličke vjere. To je kultura hinduizma i budizma. Već i samim vježbanjem inicira se u neki drugi duhovni svijet. Postoji vrhunska katolička meditacija koja ne potiče na ispražnjenje, već na radost života, praštanje, ljubav Stvoritelja. Tu je i pravoslavna kontemplacija. Zavirimo malo u svijet našeg podneblja, gdje imamo toliko bogatstva.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:15 28.11.2019.

Da JOGA ima neki efekat Indijci bi bili prvaci svijeta u svim sportovima !

VL
CR
creedence1954
11:36 28.11.2019.

Nema razloga da yoga vjezbe i krscanski svjetonazor ne idu zajedno. Yoga nije religija, ona je briga o tijelu i put smirenja misli. Osobno, krscanin sam ali izuzetno postujem budizam.

VL
KR
krena
22:19 27.11.2019.

Bolje je vježbati boks. On je u duhu hrvatskog podneblja. I može ti puno pomoći u životu, pogotovo kada zadtijevaš svoja prava. Ili kada se moraš braniti. To vam preporučuje ovaj svećenik: https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/zupnik-je-prvo-nazvao-svog-svecenika-oce-ubio-sam-covjekada-nisam-ja-njega-on-bi-mene/1526871/ " U hodniku leži mrtvo tijelo lokalnogg HDZ-ovca. Lice mu je potpuno krvavo. Majica umrljana krvlju sve do ramena. Prostorija zaudara na alkohol ". Ako je u pitanju HDZeovac - Boga van neće uzeti to za zlo ! Ali ipak nemojte pretjerati ko ovaj pop.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.