Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme

Vjetar srušio stablo na automobile i čupao crjepove s krovova

Vinkovci nevrijeme (1)
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/8
10.06.2013.
u 09:42

Nevrijeme koje je sinoć oko 23.30 sati zahvatilo Vinkovce i vinkovački kraj, pričinilo je znatno štetu jer olujni vjetar je čupao stabla s korijenom.

Nevrijeme koje je sinoć oko 23.30 sati zahvatilo Vinkovce i vinkovački kraj, pričinilo je znatno štetu jer olujni vjetar je čupao stabla s korijenom.

Najveća šteta je nastala u ulici Ivana Mažuranića gdje je vjetar iščupao stablo i nabacio ga na tri automobila koja su tu bila parkirana. Dva su manje oštećena pa su ih vlasnici maknuli, a treći je pretrpio veliku štetu jer je uništen krov i razbijeno prednje vjetrobransko staklo te desna vrata.

Nedaleko ove ulice, u parku na Trgu Josipa Runjanina odlomljena je debela grana, ali srećom nije pala na automobile koji su u blizini parkirani. Na ovom trgu je vjetar otpuhao nekoliko crjepova s jedne obiteljske kuće. Nevrijeme nije dugo trajalo - 20-tak minuta, ali je dugo prije olujnog vjetra sijevalo i grmjelo da bi odjednom počela jaka kiša praćena olujnim vjetrom, a padao je nakratko i sitan led.

U nekoliko mjesta vinkovačkog i županjskog kraja bilo je prekida isporuke električne energije zbog vjetra koji je pokidao kablove, ali su kvarovi u većini slučajeva ubrzo sanirani.

>>Zbog obilnih kiša urušio se zid i potpuno uništio automobil

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije