Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDSKA PRAKSA ZA SLUČAJ PLATAK

Vještak spasio boksača koji nije znao da ima smrtonosnu šaku

08.02.2023.
u 08:10

U slučaju iz Virovitice presuđeno je da je optuženi za "cipelarenje" mogao znati da na taj način može oštećenoj zadati teške ozljede, iako se to pukim slučajem nije dogodilo

Komentara 5

Avatar nekakav
nekakav
09:07 08.02.2023.

sve dok kvalifikacija ozljede i predložena kazna bude ovisila o imenu i prezimenu oštećenog i optuženog, nećemo mi iz gliba.

TA
Tarantula
09:44 08.02.2023.

Još će na kraju ispasti kako su HDZ-ovci zapali u snijegu jer su išli u hitnu intervenciju zbog toga jer su HGSS-ovci pili u birtiji i nisu mogli do žrtve, te su ih namjerno poslali preko skijaške staze gdje su i zapali i odbili izvući samo kako bi ih mogli prebiti. Podrška dorhu na čelu sa onom što premeće po ladicama!

VL
Vladek37
09:27 08.02.2023.

Treba ga zatvoriti za primjer drugima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije