Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mutni poslovi
Povratak na članak

Vještacima od osiguranja 820.000 kn za tablice na štetu žrtava

Mihael Hribar tvrdi da su uoči seminara u Opatiji na sastanke kod Mlinarevića dolazili i Branko Hrvatin i Mladenka Grgić iz Agrama

Komentari 2

Avatar madcap
madcap
18:15 19.09.2012.

Bravo VL! Ovo je po meni jače od Sanadera jer to je naše bajno pravosuđe. Korumpirani suci ZNA SE čiji igrači uhvaćeni s prstima duboko u marmeladi. Oni su vrelo korupcije jer bi bez njih ona bila fakat nemoguća. Ajmo Bajiću, djeluj!

VL
Avatar Zvijezda
Zvijezda
12:01 26.07.2015.

Nije li taj Mihael Hribar koji je isao sa mnom u gimnaziju, drmao Heliosom - jednom krajnje neprofesionalnom osiguravajucom firmom u kojoj su se bahatili mladi pravnici bez ikakvog znanja i ekspertize - strucnjak za osiguranje mu je bio covjek koji je vladao Engle skim poput "pipl mast trast as" - ne znam kako je zavrsila firma ali znam da je Mihael vise nego naduti bedacek koji je uz svoje manipulacije zgrnuo ogromno bogatstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.