Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moć molitve

'Vjerujem da sam se izliječila od raka jer sam se molila Gospi'

branka kotarski bingula
Davor Puklavec/PIXSELL
29.08.2012.
u 13:28

Nakon što je oboljela, posvetila se religiji. Odlazila je u Zajednicu, molila se Gospi, hodočastila u Međugorje i ozdravila. Bolest je nestala kao rukom odnesena...

Zagrepčanki Branki Kotarski Bingula (56) dijagnosticirali su 2005. godine maligni tumor dojke, pišu 24 sata. Operirali su je, a potom su joj odstranili maternicu. Samo dvije godine poslije pronašli su joj metastaze na plućima. Kaže da se nakon toga zavjetovala Gospi i da vjeruje da ju je Bog posve izliječio.

– Sjedila sam za stolom i iznenada me zapeklo u lijevoj dojci. Rukom sam napipala kvržicu, bila je riječ o malignom tumoru – priča Branka.

Hodočastila je u Međugorje, a tjednima poslije konačno je sve krenulo nabolje: 

– Moja bolest nestala je kao da je rukom odnesena, vjerujem da me je po Gospinu zagovoru ozdravio Bog – poručuje sada sretna Branka.

>> Ostatak teksta pročitajte na stranicama 24 sata

Komentara 81

OB
-obrisani-
13:54 29.08.2012.

Jeli ovo lovačka ili ribička! Da pomaže "gospa" ne bi trebalo ljhečnika!

Avatar Uzdanica
Uzdanica
13:54 29.08.2012.

29.08.2012. u 13:49h zlocinac je napisao/la: - a kud bolest nestade? . vidiš kako si slijep kod zdravih očiju

Avatar Uzdanica
Uzdanica
13:47 29.08.2012.

međugorje je živa vjera i još veća istina - sve je u ovome slučaju dokumentima podkrijepljeno . ali mene fascinira moć međugorja i šestero djece kojoj ni zloglasna udba nije mogla utišati glas mira i istine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije