Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Provokacija i vandalizam'
Povratak na članak

Na zidu kapelice osvanuo grafit 'Allahu Akbar'. Prošle godine na gradilištu džamije bacali svinjske glave

Na jednom od vanjskih zidova kapelice izletnici su u ponedjeljak pronašli poruku ispisanu velikim latiničnim slovima "Allahu akhbar", a na drugome "Sharia"

Komentari 13

JU
juramrki
17:04 03.01.2017.

koliko ja vidim jedini pametan čovjek je viktor orban -mađar koji ne želi da mu se islam širi zemljom ,a ovi ostali nisu ni svjesni kakva opasnost prjeti od toga islama , i ostvariće se proročanstvo nostardamusa koji je rekao prije 500 godina da će evropom vladati islam , očito je da je bio u pravu ,ovo su početci nekontroliranog doseljavanja muslimana u evropu , jako dobro smišljenog ,pod izgovorom da bježe od rata , žalosno je da če evropski kršćani biti manjina za 50 godina i da će se morati iseljavati pod pritiskom islama ,

VL
IB
ibiza
16:59 03.01.2017.

biti ce samo gore , kada ih bide sve vise to su cinjenice a vi recite sta hocete kao i u bosni dada ih ima 51 % i oni su gazde ....kod njih nema drugog i drugacijeg nego samo njihovo

VL
DC
Don Corleone
16:47 03.01.2017.

U potpunosti sam suglasan ! Kakve veze ima kapelica Sv. Dizma (na fotografiji), sa gnjusnim i primitivnim vandalizmom u Sloveniji ? Dajte bar metnite pravu fotku.

VL
VE
Vecernjak69
19:24 03.01.2017.

Zivot i suzivot nije moguc bez respekta i tolerancije i nikako ta tolerancija nesmije postati jednosmjerna ulica.Europa i svijet treba dobro razmisliti kako se usprotiviti tom radikalnom Islamizmu.Mislim da Orban ima pravo dok je Europa propagirala Multi-Kulti, Islamisti su uvidjeli svoju sansu islamiziranje Europe.To se najbolje vidi u velikoj Njemackoj.

VL
NE
Nenadjebivi
18:18 03.01.2017.

Sukob civilizacija je neminovan ukoliko se nastave masovno doseljavati muslimani u europske zemlje , to nikako neće izači na dobro , zato radi svjetskog mira i stabilnosti treba omogučiti muslimanima da ostanu u svojim zemljama , vlade zapadnih zemalja se trebaju prestati mješati u njihove zemlje jer to mješanje je i dovelo do svega ovoga a to traje već dugo i onda se sve vrača kao bumerang , ostavite Arape na miru .

VL
IB
ibiza
23:58 03.01.2017.

ti sta mi pises da trebam na kurs Hrvatskoga suti molim te ,desila se greska u pisanju ali si vijerovatno razumijo sta sam mislio napisati...

VL
Avatar mliniski
mliniski
19:17 03.01.2017.

Što god napišeš, upisat će te u njihovu tjeralicu u kojoj ćeš biti doživotno.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:16 03.01.2017.

Prije mjesec dana sam bio u Kelnu i sreo sam vise Hrvata na ulici nego Arapa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.