Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a PAPA VOZI RENAULT

Vjerski poglavar kupio Mercedes od 350.000 eura i razbjesnio javnost

papa Franjo,Mehmet Gormez
Reuters/PIXSELL
14.12.2014.
u 18:19

Neki su tražili da da ostavku, a drugi čak i fetvu

Turska javnost vrlo je burno reagirala kada se otkrilo da je najviši islamski vjerski poglavar Mehmet Görmez nabavio luksuzni Mercedes koji košta oko 350 tisuća eura.

Neki su tražili da da ostavku, a drugi čak i fetvu. Uspoređivali su ga i s papom Franjom i postavljali pitanja zašto njemu treba preskupi Mercedes dok se poglavar Katoličke crkve vozi u skromnom Renault cliju.

>>Papa Franjo će u veljači proglasiti nove kardinale

>>Papa Franjo pognute glave u Plavoj džamiji pored Velikog Muftija Istanbula

Komentara 14

LU
luftbrenzer
19:28 14.12.2014.

Na sličnu i zasluženu kritiku naši bi biskupi rekli: Ta ne ćemo valjda jahati na magarcu, sjeli u Audi šesticu i dmaglili u nepoznatom pravcu.

PA
pacoje
19:35 14.12.2014.

najbolji muslimani, oni imaju i nemaju ..ono sto imaju daju drugima kojima treba..a recite mi koliko imaju danasnji seici (seik) a nema narod, i tko te seike placa, pa to su zapadni rezimi, a narod malo vidi od toga koristi...sramotamota je voziti se u takvom skupoj limuzini, a o papi necu nista reci,procjenite sami koliko on ima i koliko ima onih koji nemaju ni 000,1 % za mjesec ,onoga sto papa trosi u malo vrijeme

PA
pacoje
19:31 14.12.2014.

nisu vise ovakvi poglavari u modi, inace ne bismo videli kako se razdeljuje muslimanstvo, mora se priznati ovi poglavari koji kao i papa i neki drugi voze se u specijalnim limuzinama, i koji imaju na bankovnim racunima u svoje ime po nekoliko stotina tisuca eura ili vise ,moram priznati nisu kao oni vjernici koji i bore se za svoja prava....ono sto sija ne mora biti zlato,to samo sija iz spoljasnosti, a unutrasnjost poznaje samo Bog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije