Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednom kršten, zauvijek kršten

Istražili smo može li se napustiti Crkvu: Krštenje ne možete izbrisati, evo kako to funkcionira

18.09.2022.
u 20:47

Prof.dr.sc. Vanja-Ivan Savić, izvanredni profesor na Pravnom fakultetu u Zagrebu, objašnjava da iako GDPR dopušta tzv. pravo na zaborav, to ne vrijedi kod crkvenog prava

Ključne riječi

Komentara 83

PI
Pilatus
21:07 18.09.2022.

Čime se pogani bave!!!!

AN
angeomihael
11:41 19.09.2022.

Mi smo Crkva Kristova zato jer poznajemo Isusa,volimo ga i ne bojimo se pogana.

JP
josip.pivar11
14:18 19.09.2022.

Krst se ne može izbrisati, ali se može prestati kršćanski živjeti. Pa to je valjda dosta. Zanimljivo je kako se samo za vjersku pripadnost traži 18 godina. Pa djecu nitko ne pita koji će jezik učiti, u kojem će mjestu ili državi živjeti... to sve odlučuju i izabiru roditelji. Kad netko odraste može to izmijeniti i ne koristiti onaj prvotno naučeni jezik, mjesto života. itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?