Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POSLJEDNJIM DANIMA

Vjenčanje u suzama: Mladenka koja umire od raka izrekla sudbonosno da

Foto: Facebook
11.09.2020.
u 17:10

Tužna sudbina zadesila je djevojku nakon što joj rak nije dijagnosticiran na vrijeme iako je bila na pregledu

U posljednjim danima svog života teško bolesna 23-godišnja djevojka iz Australije kojoj je rak zahvatio pluća, limfne čvorove i jetru izrekla je sudbonosno da svojoj ljubavi Jasonu Haleu. Tijekom vrlo emotivne svadbene svečanosti u subotu, suze nisu mogli suzdržati niti gosti, niti Jason. 

Iako je mlada Ashleigh Simrajh bila preslaba da bi sama hodala, u bijeloj vjenčanici pred oltar su je dovezli u kolicima.

Kako bi se svadba stigla orgnaizirati prije nego bude prekasno, uključili su se mnogi ljudi koji su ganuti tužnom pričom donirali svoja sredstva. Prikupljeno je čak 18 tisuća dolara, od čega je dio potrošen na troškove vjenčanja, a ostatak je namijenjen plaćanju medicinske sestre koja skrbi za nju zajedno s njenim suprugom u posljednjim danima njezinog života. Ashleigh, naime, nije željela vratiti se u bolnicu.

Ashleigh Simrajh just 23 years old and who very sadly now has been told she may have just days to live 😢 because of...

Objavljuje The Melanoma ManNedjelja, 6. rujna 2020.

Iako su joj liječnici u četvrtak rekli da joj je ostalo tek nekoliko sati, djevojka je nadmašila očekivanja, otkrio je danas za australske medije njezin otac.

- Ashleigh se još uvijek bori tako žestoko i još uvijek prkosi onome što su joj liječnici rekli. Jutros su nam ponovno rekli da se moramo pripremiti za najgore jer joj je preostalo još samo nekoliko sati što nas je sve uništilo, ali ona se malo oporavila i trenutno izgleda dobro - kazao je otac.

Tužna sudbina zadesila je djevojku nakon što joj rak nije dijagnosticiran na vrijeme iako je bila na pregledu. No liječnik joj je tom prilikom rekao da kvrga na njezinoj nozi ne predstavlja ništa ozbiljno i ako ju želi ukloniti da mora platiti oko 2500 dolara. Misleći da se radi o tek estetskom zahvatu, djevojka nije operirala kvržicu. Prošle godine u svibnju, otprilike godinu dana nakon prvog posjeta liječniku, posjetila je drugog liječnika zbog bolova, a on joj je hitno napravio biopsiju koja je pokazala da boluje od nodularnog melanoma.

- Ovo se nije trebalo dogoditi - kazao je potreseni otac.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije