Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RECITE "DA" U VELIKOJ JABUCI

Vjenčanje iz snova u New Yorku

17.02.2009.
u 16:44

New York je ponovno otvorio svoja vrata ili, preciznije, matične urede svima onima koji sudbonsono "da" žele reći u Velikoj Jabuci. Vjenčanje iz snova u gradu koji nikad ne spava od sada je moguće bez velikih gužvi u obnovljenoj vijećnici, uređenoj isključivo za vjenčanja.

New York - grad iz snova
Donedavno svi oni koji su se željeli vjenčati u newyorškoj gradskoj vijećnici morali su čekati u pretrpanom hodniku općinske zgrade, a cijela je procedura tekla jako sporo.

Međutim, u vrijeme recesije gradski oci New Yorka odlučili su privući parove iz cijelog svijeta koji su svoju vječnu ljubav odlučili ozakoniti u Las Vegasu. Upravo je namjera vlasti u New Yorku da se Las Vegasu uzme dio financijskog kolača od "bračnih turista".

Brak na brzaka
Procedura je maksimalno pojednostavljena. Naime, možete se udati ili oženiti u roku od 24 sata i ne morate biti američki državljanin.

Za one zaboravne ili pak za parove koji su u New York došli na, primjerice, proslavu godišnjice veze i odlučili se napraviti korak više u posljednji trenutak postoji mogućnost da u vijećnici kupe prstenje za najsretniji trenutak.

Grad koji ne ostavlja ravnodušnim
New York nije nikoga tko je barem jednom koračao njegovim ulicama ostavio ravnodušnim. Metropola svijeta zavela je milijune ljudi koji ga ne mogu zaboraviti.

A ako vi nekog uspijete zavesti i navesti na životni korak, boljeg mjesta za sudbonosno "da" koje će promijeniti vaše živote od New Yorka zasigurno nema.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije