Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vjenčali se na vidikovcu na 446 metara nadmorske visine

Klaudio Stilin, Eni Piškulić, vjenčanje
Anton Ficko/VLM
04.10.2009.
u 19:35

Iznad Vinodola ove je godine uređeno šest vidikovaca, a vjenčanje Klaudia Stilina i Eni Piškulić prvo je na nekom od njih.

Klaudio Stilin iz Grižana i Eni Piškulić iz Novog Vinodolskog u brak su stupili na 446 metara nadmorske visine vidikovca Slipica iznad Bribira s pogledom na njihova rodna mjesta, Kvarnerske otoke, Velebit, Vinodolski kanal i Učku.

Uz roditelje i kumove Vladimira Šarara sa suprugom Ivanom i Donnu-Louise Ugrinović sa suprugom Ognjenom izricanju njihova sudbonosnog 'da' pred matičarkom Sanjom Rađenović Pipinić svjedočilo je i 100-tinjak uzvanika.

Iznad Vinodola ove je godine uređeno šest vidikovaca, a vjenčanje K. Stilina i E. Piškulić prvo je na nekom od njih. Nezaboravno vjenčanje na vidikovcu poželjela je Eni, a Klaudio je njenu želju bez dvoumljenja pretvorio u stvarnost.

Ključne riječi
fff

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije