Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mahmoud Abbas

Vječni vladar Palestine: Često je dolazio u Jugoslaviju, a idoli su mu bili Tito i Che Guevara

05.11.2023.
u 11:27

Mahmoud Abbas, predsjednik Palestinske samouprave, već gotovo dva desetljeća vodeća je politička figura među Palestincima, a naš novinar prisjeća se i susreta s njim u Bejrutu

Komentara 13

DU
Deleted user
12:48 05.11.2023.

A jesu mu idoli...

DO
DOVIZA00
13:32 05.11.2023.

Hasan jel voliš Hamas?Još nisam čuo od muslimana da osuđuje te teroriste ,al zato širite propagandu po svjetu o nedužnom ,jadnom i miroljubljivom palestinskom narodu koji je izabrao taj Hamas da ih vodi u propast

Avatar 365dias
365dias
13:23 05.11.2023.

Citiram iz teksta: "...povratak snaga sigurnosti PLO s aktualnim predsjednikom Abbasom, koji su istjerani tijekom puča koji je Hamas izveo 14. lipnja 2007., kada je vojnom silom preuzeo kontrolu nad Gazom..." Nedostaje ono što je prethodilo tome - naime, da su Palestinci izabrali Hamas na parlamentarnim izborima !! te tako zbacili s vlasti do tada vladajuću frakciju Fatah. Potom slijede krvave unutrašnje borbe sa Fatahom, bacanje Fatahovaca sa zgrada, pucanje u koljena itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije