Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO ZA VEČERNJI

Visoki dužnosnik talibana: Imamo potporu braće muslimana iz BiH. I mi smo, u ratu 90-ih, bili uz njih

29.10.2021.
u 15:15

Ekskluzivno za Večernji list o stanju u Afganistanu, povlačenju Amerikanaca te odnosima talibana sa SAD-om i Europskom Unijom govore visoki dužnosnik talibana i jedan od najutjecajnijih pojedinaca u vojnom krilu pokreta, general Mubeen Khan te čovjek kojeg zovu gospodarom života i smrti, Gulbuddin Hekmatyar.

Komentara 20

Avatar Apsalar
Apsalar
15:28 29.10.2021.

BiH to negira 😏 oni su se lepezama branili i ni mrava nisu zgazili. "Žrtve" nedužne.

KI
kimi
17:59 29.10.2021.

Šta je tu novo? Pa svi znaju da ih je Bakirov rahmetli babo lično pozvao. Još su se po Bosni slikali sa odsečenim glavama ali ne sećam se da je neko za to odgovarao

KA
karlodrago
18:25 29.10.2021.

Bitno je da Talibani imaju potporu velikog naroda Bošnjaka iz BH i ne trebaju se nikoga bojati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?