Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima samo riječi hvale

Visoke temperature ne mogu mu ništa! Mladić iz Kaknja Stojadinom stigao na more

Foto: Facebook
1/5
03.07.2022.
u 15:36

Kako kaže, još u osnovnoj školi zainteresirao se za automobile iz nekad čuvene tvornice automobila Zastava iz Kragujevca, a za sebe kaže da je najmlađi automehaničar za Zastavine automobile.

Mladić Mustafa Čobo svojim je Stojadinom iz Kaknja stigao na hrvatsku obalu. Čobo je inače regionalno poznat po svojoj ljubavi prema starim Zastavinim automobilima, a vlasnik je i jedinog Yugo servisa u Bosni i Hercegovini.

Nisu ga spriječile ni visoke temperature i toplinski val, a iako njegov Stojadin nema klimu, uskočio u automobil i hrabro krenuo na more.

Foto: Facebook Leo Nicolier
-Zastavom po HR. Hvala na prvom susretu u Živogošću. Hvala na lijepom druženju. Postoji li itko da me ne poznaje u Hrvatskoj. I da me nije ugostio - objavio je Mustafa Čobo na Facebooku uz nekoliko fotografija.

Kako kaže, još u osnovnoj školi zainteresirao se za automobile iz nekad čuvene tvornice automobila Zastava iz Kragujevca, a za sebe kaže da je najmlađi automehaničar za Zastavine automobile.

U Makarsku je stigao na poziv svojih prijatelja, a osim Makarske posjetio je Živogošće, Bašku Vodu i već treći dan obilazi jadransku obalu te ima samo riječi hvale.

Komentara 59

YE
yelloman
17:56 03.07.2022.

mene je moj stari vozio iz Zagreba u Dubrovnik u bijelom fici, ljeti, bez klime,, bez vezivanja uz konstantno pusenje filtera 57 u voznji uz par pisanja i duzem stajanju na Jablanici na janjetinu. Ja mislim da bi danasnji prosjecnii 12 godisnjak u vrucem autu uz dim cigarete, bez tableta i mobitela, uz jednu jedinu kazetu Novih Fosila koja svira non stop iz jednog zvucnika , umro prije Banja Luke.

Avatar MinerVlado
MinerVlado
16:06 03.07.2022.

Zašto ne bi mogao Stojadinom stignuti na more??? Pa to je nekad bilo osnovno prijevozno sredstvo kojim se putovalo od Ljubljane do Skopja. Prije njega bio je Fićo. Iz Beograda i dalje, su dolazili na more s njim. I to četveročlana obitelj!

KA
kažemja
18:27 03.07.2022.

I što je tu sad čudno ? Ako su Poljaci i Česi dolazili Trabantima i Peglicama na more zašto ne bi mogao Stojadin stići iz Kaknja na more?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije