Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaju na slobodi

Višnja i Zdravko Pevec ne moraju ponovno u pritvor

pevec
Damir Špehar/PIXSELL
28.01.2011.
u 13:19

Županijsko državno odvjetništvo žalilo se na odluku o puštanju Peveca iz pritvora

BJELOVAR – Posrnuli poduzetnički par Višnja i Zdravko Pevec ipak će na slobodi pričekati nastavak suđenja. Tako je danas odlučilo izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Bjelovaru raspravljajući u ponovljenom postupku o žalbi Županijskoga državnog odvjetništva, koje se, podsjetimo, žalilo na odluku o puštanju Peveca iz pritvora. Vrhovni je sud prihvatio njihovu žalbu i ukinuo rješenje o ukidanju pritvora te Županijskom sudu naložio ponovno odlučivanje.

Od glasnogovornice suda doznajemo da je novo financijsko-knjigovodstveno vještačenje povjereno Milici Pavelić, stalnoj sudskoj vještakinji iz Zagreba. Prema njezinu očitovanju vještačenje bi uz kontinuirani rad trebalo trajati do kraja rujna. Upravo uvažavajući tu činjenicu, a imajući na umu da se pritvor u tijeku glavne rasprave ne smije za optuženika pretvoriti u kaznu, sud je donio odluku da optuženi Višnja i Zdravko ne moraju ponovno u ćelije bjelovarskog zatvora.

Ključne riječi

Komentara 5

1O
1st-opinion
14:39 28.01.2011.

E Zdravko a zakj KRADEZU nisi dal, da si dal i danas bi svoje ducane iaml, ovak je hebena situvacija

JU
julio
14:43 28.01.2011.

ovo je tragedija što su ljudima napravili političari i novinari UKRALI SU IM FIRMA NA TKZ. LEGALAN NAČIN , ISTO TAKO I IME u normalnim državama zbog ovoga ne da bi pala vlada nego i glave DEMOKRATSKA DRŽAVA HRVATSKA

Avatar tovar
tovar
19:07 28.01.2011.

Što se u međuvremenu desilo za obrat situacije. Sigurno su nekog podmitili.Pod hitno s njima u bajbukanu i strogo primjenjivati odgojnu metodu karanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije