Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI OKRŠAJ

Višesatna pucnjava u Srbiji: Sukobile se migrantske skupine, policija izašla na teren



Dubona: Policija osigurava područje gdje je sinoć došlo do masovne pucnjave
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/2
17.06.2023.
u 16:49

Situacija je navodno pod kontrolom, mjestom je prošlo nekoliko kola hitne pomoći, a nije poznato je li itko uhićen ili akcija još traje

Ranije danas stanovnike Subotice uznemirila je višesatna pucnjava na Makovoj sedmici, zelenom pojasu grada.

Kako izvještavaju srpski mediji, na tom se mjestu nalaze krijumčarski kampovi te je već dolazilo do oružanih sukoba između kriminalnih skupina, a najkrvaviji se dogodio u srpnju prošle godine kada je jedna osoba izgubila život.

Nova.rs doznaje od policijske uprave Subotice da je u vatrenom okršaju dvije skupine migranata ozlijeđeno dvoje ljudi, a na mjesto događaja upućeno je više policijskih patrola.

Situacija je navodno pod kontrolom, mjestom je prošlo nekoliko kola hitne pomoći, a nije poznato je li itko uhićen ili akcija još traje.

VIDEO Novi problemi u Novom Zagrebu: Tijekom renovacije pukla cijev u Utrinama

Komentara 2

Avatar Rumba
Rumba
20:46 17.06.2023.

Počelo je bit če toga sve više i po državama europske unije.u nekim gradovima ne smije izaći ni van čak ni po danu sami.

DU
Deleted user
18:31 17.06.2023.

obzirom da EU ima 28 clanica da li svakodnevnu citamo njihove crne kronike...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije