Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlouporaba položaja
Povratak na članak

Višemilijunska šteta: Podignuta optužnica protiv S. Mladinića

Stavlja mu se na teret da je u više navrata zatražio isplate s računa društva neistinito prikazujući taj iznos kao pozajmice vlasniku ili kao troškove službenih putovanja, čime je oštetio društvo za iznos od 5.764.508,52 kuna.

Komentari 6

MA
marko53
12:54 31.03.2012.

A KUM , o njemu ni slova.

VL
KK
KINGS KlNG®
22:54 30.03.2012.

tko sa vragom tikve sadi o glavu mu se obiju

VL
OB
-obrisani-
23:15 30.03.2012.

Ako je on vlasnik i osnivač posrnulog SMS-a, kako je to zlouporabom položaja i ovlasti oštetio samog sebe ? Ili je tim zlouporabama položaja i ovlasti oštetio državu (porezi, doprinosi i sl.) ?

VL
OB
-obrisani-
08:33 31.03.2012.

podignuta optužnica zbog zlouporabe položaja i ovlasti protiv Srđana a gdje je optužnica za Pantovčavskog bradonju koji je omogućio i urgirao na davanje dodatnih kredita za daljnje kreditiranje posrnule tvrtke.

VL
IB
iva.begovic
08:59 31.03.2012.

@apotekar - pitanje ti je posve na mjestu. Besmislena je optužnica protiv Mladinića jer je oštetivši tvrtku kojoj je jedini vlasnik i osnivač - oštetio samog sebe. Pravo pitanje bi bilo za čega su mu trebale milijunske isplate sa računa tvrtke odnosno kojeg je moćnika-političara bio prisiljen podmićivati. Žalosno je kako se u nas poštenim poduzetnicima podmeću noge od strane korumpiranih političara. Svaki političar koji se miješa u gospodarstvo, a nije tom resoru, npr. bivši predsjednik države - sumnjiv je u tom smislu.

VL
JV
j.vojvoda
11:55 31.03.2012.

Kaj sad novinari sutite... Tko je bio veliki prijatelj tom lopovu i kome je taj lopov donirao velike svote novaca? Da nije to bio vas miljenik \"antifasist\" burdus? Zasto sad ne spominjate imena koja su umijesana s tim lopovom i politicka pripadnost tih svih lopova. Sigurno nije bio iz HDZ

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.