Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRES I VULKAN

Više od stotinu mrtvih nakon tsunamija u Indoneziji

postradali
AFP
26.10.2010.
u 20:07

Nakon potresa koji je zabilježen na morskom dnu 20 kilometara od otočja Mentawai, plimni val zbrisao je cijela sela na tim otocima.

Deset sela doslovno je odnio tsunami nastao nakon potresa jačine 7,7 stupnjeva po Richteru, a uništena infrastruktura i loši vremenski uvjeti otežavaju dopremu pomoći preživjelima na tim otocima jugozapadno od Sumatre. Dosad je nađeno 113 tijela, a još se petstotinjak osoba vodi kao nestalo.

To je već druga prirodna katastrofa koja je pogodila Indoneziju, nakon što je na Javi evakuaciju stanovništva izazvala erupcija vulkana Mt. Merapi u središnjoj javi, ali geolozi kažu da te dvije kataklizme nisu povezane.

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:10 26.10.2010.

Židovi = potomci robova i haremskih kurvi. Ne postoji narod koji kroz povijest nije porobio tu primitivnu stoku, i koji se nije izredao na njihovim ženama. Od Egipta, Asirije, Babilona i Rima, svi pamte kvalitetu židovskih kurvi koje su bezez ikakvog srama širile noge pred svim drevnim osvajačima. Njihovi židovski muževi mogli su samo slušati njihove krikove seksualne boli ali i zadovoljstva koji su dopirali do kamenoloma ili polja u kojima su robovali navedenim gospodarima. Zbog ove otužne povijesne činjenice kod židova postoji pravilo da se židov postaje po majci a ne po ocu, jer malo koji židov je kroz povijest bio otac svog djeteta. O tome svjedoči i sam 2. svjetski rat i masovno kurvanje židovki, jer iz pouzdanih obiteljskih izvora sam čuo kako židovke uopće nije trebalo prisiljavati čak ni nagovarati na snošaj, već su same širile noge poput najgorih seoskih kurvetina, za samo koricu kruha ili gutljaj vode. Navodno je svaka židovka znala po noći \"obraditi\" po četvoricu ili petoricu, a sutradan bi se sa mužem i djecom ponašala kao prava uzorna židovska majka. I onda se židovi čude što im se smije cijeli civilizirani svijet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije