Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginuo u naletu auta

Više od pola sata borili se za život pješaka

Policija
Duško Jaramaz/Pixsell
13.04.2016.
u 13:00

Vozilom koje se kretalo državnom cestom Brestovac-Daranovci upravljao je 49-godišnji vozač koji je, kako se navodi u policijskom izvješću, usljed neprilagođene brzine udario nesretnog pješaka.

Više od pola sata trajala je borba za život 49-godišnjeg pješaka H.D. iz Nove Gradiške, na kojeg je u utorak oko 20.35 sati u Zakorenju nedaleko od Požege naletio osobni automobil Suzuki požeške registracije.

Vozilom koje se kretalo državnom cestom Brestovac-Daranovci upravljao je 49-godišnji vozač koji je, kako se navodi u policijskom izvješću, usljed neprilagođene brzine udario nesretnog pješaka. Cesta je na tom dijelu neosvijetljena te ga vozač vjerojatno nije uočio zbog mraka.

Sam je vozač odmah pozvao hitnu pomoć i policiju. Kako neslužbeno doznajemo, u automobilu koji je naišao ubrzo nakon nesreće bio je liječnik iz požeške bolnice koji je odmah priskočio u pomoć i počeo s oživljavanjem do dolaska hitne pomoći. Nažalost, liječnica je nakon više od pola sata reanimacije konstatirala smrt. Na mjestu nesreće našao se i svećenik koji se pomolio za dušu stradalog muškarca.

Vozač će biti kazneno prijavljen.

>>Sletio s ceste, vozio po nogostupu i autom udario nekoliko ljudi, poginula žena (61)

>>Mladić pijan automobilom udario u krov obiteljske kuće

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
15:28 13.04.2016.

po broju mrtvih u ovih par dana kao da je rat........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije