Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatrogasno hodočašće

Više od dvije tisuće vatrogasaca na hodočašću u Mariji Bistrici

vatrogasci
Foto: Mladen Mandić - Zagorje International
1/2
31.05.2015.
u 14:57

Svetu misu predvodio je rektor Svetišta Majke Božje Bistričke Zlatko Koren koji je naglasio kako su se danas okupili da se pomole za sve stradale vatrogasce, te kako su vatrogasci oduvijek bili u funkciji pomoći ljudima

Više od dvije tisuća vatrogasaca iz svih hrvatskih županija, sudjelovalo je danas na 16. vatrogasnom hodočašću u Mariji Bistrici.

Svetu misu predvodio je rektor Svetišta Majke Božje Bistričke Zlatko Koren koji je naglasio kako su se danas, ovdje u Mariji Bistrici, okupili da se pomole za sve stradale vatrogasce, te kako su vatrogasci oduvijek bili u funkciji pomoći ljudima. Predsjednik hrvatske Vatrogasne zajednice Ante Sanader, rekao je kako su vatrogasci spremni za nadolazeću vatrogasnu sezonu, te se nada da će „kontinentalci“ i ove godine pomoći svojim kolegama u Istri, Primorju i Dalmaciji, kako bi spriječili i zaustavili požare kakvi su se na moru događali u nekoliko posljednjih godina.

Komentara 3

Avatar rajetin
rajetin
15:45 31.05.2015.

Vatrogasna zabava?

Avatar Melankolija
Melankolija
15:57 31.05.2015.

Sto rade vatrogasci tamo? E jesmo talibanija, mozda Meka u Saudijskoj Arabiji slijedece godine na "hadz"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije