Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravičan zločin

Više od 90 puta ubo 18-mjesečnu djevojčicu pa je bacio rotvajlerima

\'rotvajler_nnn_bih_281009\'
Arhiva VL
19.09.2012.
u 08:30

Policija pretpostavlja da je osumnjičeni muškarac psihički bolesnik koji je ubojstvo pokušao prikriti bacajući beživotno tijelo djevojčice psima

Na rastrganom i beživotnom tijelu 18-mjesečne Nikol Karpove forenzičari su pronašli bezbrojne ugrize čistokrvnih rotvajlera, ali šokantan nalaz koji je zgrozio okolicu ruskog Novosibirska jest to što je ispod ugriza pasa, koji su djevojčicu navodno rastrgali, pronađeno više od 90 ubodnih rana.

Stravična smrt zbunjivala je istražitelje, donosi Life News, koji su već bili spremni naložiti eutanaziju čistokrvnih pasa, no obdukcijski nalazi pokazali su da je malena Nikol ubijena te je njezino beživotno i izmrcvareno tijelo bačeno psima. Za ubojstvo djevojčice sumnjiči se prijatelj djevojčičine majke Andrev Mozgunova.

Muškarac u svojim 40-ima trebao je pričuvati djevojčicu dok su njezina 21-godišnja majka i vlasnica rotvajlera Olga Sokolina u obližnjoj šumi brale gljive. Policija pretpostavlja da je psihički poremećeni Mozgunova izbo djevojčicu i njezino tijelo bacio psima kako bi prikrio svoj strašni zločin.

Kada su se majka djevojčice i njezina prijateljica vratile iz šume, 18-mjesečna Nikol već je bila mrtva, a ubojici nije bilo ni traga.

>>Čehinju (60) do smrti izgrizlo 25 rotvajlera

Ključne riječi

Komentara 8

IP
info_punkt
09:30 19.09.2012.

halo, Pulitzeri... a država? grad?

ME
Medici
09:40 19.09.2012.

Molim vas, čemu ovakve vijesti? Zašto nas ztrpavate ovakvim strahotama? Zar se na ovom svijetu ne događa ništa lijepo? Veselo? Nešto što ljude motivira raditi dobro? A ne iznositi ideje kako nekoga uništiti, mučiti...Strašno. Hvala.

NE
Nepokolebljiv
19:26 19.09.2012.

Drozna smrt! Da li ce itko ikada doznati istinu obzirom da trenutni osumnjiceni ima mentalnih problema?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije