Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pisali Plenkoviću i Petrovu
Povratak na članak

Više od 200 osječkih nastavnika i studenata poduprlo ministra Barišića

Potpisnici navode kako su to pismo uputili zbog učestalih medijskih natpisa usmjerenih na propitivanje i umanjivanje moralnog, nastavničkog i znanstveno-istraživačkog autoriteta ministra Barišića.

Komentari 8

MI
miholjčan
10:56 08.02.2017.

Šta i oni podupiru prepisivanje?

VL
Avatar comparator
comparator
11:08 08.02.2017.

Već znam kako će se Plenković postaviti. Reći će ; On uživa noju podršku ,a svi eventualni dokazi koji bi teretili ministra moraju biti potkrijepljeni stvarnim i relevantnim dokazima . U osnovi je to u redu ali takav stav jee previše obramben iz čega se HDZ nikako ne može izvući . Za kontranapad treba proglasiti lustraciju kako bi se jednom zauvijek iz politike izbacili oponenti demokracije kojih u cijelom elitnom životu ima na pretek te koče demokratizaciju društva.

VL
AN
antonelić
11:22 08.02.2017.

ovo je totalni fijasko : samo dvije stotine potpisa podrške ... gdje su ostali nastavnici (dr.mr.fr.) i studenti da zaštite integritet našeg ministra iz odžaka ... zato imam jedan prijedlog : od sutra kreće potpisivanje peticije za ministra u okviruu populacije rbbk (ranojutarnjih berača boca po kontejnerima)... nas ima 38000 (što je puno više od 200) , a pozivam da nam se pridruži i poštena inteligencija ... ne dajmo naše ministre !!!

VL
S9
slavonac.90
11:30 08.02.2017.

Ljevičari bi malo mijenjali ministre kao što su kucali po baraci ministra branitelja Crnoje! Neće moći! Imate vi svoj srbojugoslavenski SDP pa njemu kucajte!

VL
OG
Oger
11:04 08.02.2017.

Ocito je da smo mi nacija bez morala. Poruka mladima glasi: "Varajte, to vam je sansa uci u vladu. A ako prepisete diplomski rad biti cete potpredsjednik sabora."

VL
DU
Deleted user
11:33 08.02.2017.

nema ja nista protiv nikoga i to bi se trebalo razjasniti,dali je plagijat ili nije.jedni pricaju da je,drugi da nije i trebali bi se oni medusobno dogovoriti o tome.ja nemam pravo nikoga osudivati,ali bi skrenuo pozornost na dvostruka mjerila kod nas.za mene je ovo sad tako, da netko mora decidirano kazati da je plagijat,tada ministru nema druge da odstupi,a dok se to ne desi necu ni po njemu pljuvati kao vecina medija.spomenut cu tu i bivseg ministra Roncevica i bivseg gradonacelnika Siska po kojima su svi pljuvali,a koji su pravomocno oslobodeni ali nisam primjetio od nikoga da se tim ljudima ispricao.sad bi spomenuo drugi primjer, koji je za mene daleko veci problem,a radi se o slijedecem.u listopadu sutkinja ustavnog suda prouzroci prometnu nezgodu i napusti mjesto nezgoda i sve do sada se o tome sutjelo,a sad kad je to izaslo na vidjelo brani se da nije primjetila nezgodu u kojoj je koliko sam ja procitao nacinjena steta od 6 tisuca kuna!sto je sad najvaznije,o tom slucaju se vise ne pise kao o ministru,a da ne spominjem da je netko od doticne zatrazi ostavku,ko sto se trazi od ministra!

VL
DU
Deleted user
11:32 08.02.2017.

Sutra će neka grupa studenata dati podršku: Sanaderu, Vidoševiću, Kalmeti, Bandiću... To ne znači da oni nisu...

VL
GV
golub Vaso
10:34 08.02.2017.

telegram podrške za druga

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.