Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U HRVATSKOJ
Povratak na članak

Božinović otkrio kada bi i ostale županije mogle ukinuti nošenje maski na nastavi

Zbog dobre epidemiološke situacije u Istri i Međimurskoj županiji, županijski stožeri donijeli su odluku da učenici i nastavnici tijekom školske nastave u učionici nemaju obvezu nošenja zaštitne maske

Komentari 10

Avatar Charlie1
Charlie1
11:31 14.09.2020.

Ja mislio da će 8-9 dana nakon onog Festivala slobode danas biti jedno 1000, kad ono samo 65... neka mi netko objasni

VL
PV
prcko.vita
11:30 14.09.2020.

Pitanje za one nesretnike koji i dalje viču nema korone, koliko je u postotku 3 mrtva od 65 zaraženih? Da, to je 5 posto. 5 posto mrtvih, a vi i dalje govorite da je to karijes. Sramota zašto stožer dozvoljava škole a vidi se da svaki dan jedna škola postane corona party.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
13:08 14.09.2020.

Hoće li ti stozeri kazneno odgovarati ako se dijete zarazi u skoli?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.