Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blaži simptomi

Virus u domu za starije na području Biograda, unijeli ga necijepljeni zaposlenici

Šibenik: Hitna medicinska pomoć dovozi pacijenta sa sumnjom na koronavirus u Opću bolnicu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.07.2021.
u 14:55

U Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 19 pacijenata, od kojih je dvoje na respiratoru

U Zadarskoj županiji u posljednja 24 sata potvrđeno je 46 novooboljelih od koronavirusa, a u dom za starije na području Grada Biograda virus je ušao preko zaposlenika koji nisu cijepljeni, izvijestio je u utorak Županijski stožer Civilne zaštite. 

Novozaraženi korisnici privatnog doma za stare i nemoćne imaju blage simptome, a nekoliko ih je preventivno smješteno u Opću bolnicu Zadar. Novozaraženih je 18 u Zadru, 11 u Biogradu, po troje u Bibinjama, Pašmanu i Sukošanu, po dvoje u Benkovcu i Zemuniku Donjem te po jedna osoba u Kalima, Ninu, Polači i Viru.

>> VIDEO Virus u domu za starije na području Biograda, unijeli ga necijepljeni zaposlenici.

Testirano je 469 uzoraka, od bolesti se oporavila 21 osoba, a na COVID odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 19 pacijenata, od kojih je dvoje na respiratoru. Pod nadzorom je 712 stanovnika, a policija je evidentirala jedno kršenje mjere samoizolacije.

Komentara 70

TM
trade_mark
15:06 27.07.2021.

da je netko moj tamo i da umre, necijepljeni bi završili na sudu. jedino bih prihvatio argument da se nisu cijepili radi nekog zdravstvenog poremećaja koji ih priječi da se cijepe. za sve ostalo NEMA opravdanja.

Avatar Francek007
Francek007
15:23 27.07.2021.

Zabrana ulaska u dom svima koji nemaju zelenu putovnicu po bilo kojoj osnovi cjepljeni preboljeli testirani

SE
senijor121
16:14 27.07.2021.

Zaposlenicima treba uručiti momentalni izvanredni otkaz i optužiti za počinjenu štetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije