Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka s vremenom
Povratak na članak

'Virus ebole mogao bi mutirati i početi se prenositi zrakom'

Banbury je izjavio kako je u tijeku utrka s vremenom kako bi se širenje zaraze stavilo pod kontrolu, u slučaju da virus mutira čime će njegovo suzbijanje biti još teže

Komentari 8

DU
Deleted user
13:21 03.10.2014.

Mjerodavn i mogu sada već izjaviti da u Hrvatskoj NIPOŠTO NEMA ŠANSE da se pojavi virus, a kamo epidemija. Kod nas nije bilo ni zračenja iz Černobila, niti je bilo ozračene hrane. MI SMO JEDINSTVENI, zar ne?

VL
ZA
zahira45
13:21 03.10.2014.

Katastrofa! Ako su izliječili svog liječnika znaći ipak nekakav lijek mogu testirati na već oboljelima. Ionako drugu šansu jadni ljudi nemaju.

VL
OD
odisej22
15:06 06.10.2014.

e,moj pistaljko,ti si na nivou onih u s.leone .oni to isto tvrde:te bijelci izmišljaju bolesti,te uzimaju organe-i onda se čude što se bolest ne može suzbiti.u J.Africi vjeruju oboljeli od SIDe ako imaju odnos s djevicom-tamo to značui s djevojčicom od 5-6 godina,da će se izliječćiti od HIVa.Tu si i TI.

VL
DU
Deleted user
08:53 04.10.2014.

prenet ce ih ptice ko je klucaju mrtvace po ulicama u africi

VL
PI
pistaljka
20:36 03.10.2014.

Sida, svinjska bolest, ptičija gripa, ebola - sve ista priča. Slijedeća je antrakx (anthrax), posebno ako ebola bude treće biološko oruđe koje nije polučilo željene rezultate Agende 21. Danas, nažalost, treba čitati sve naopako: oni koji se bore protiv ebole - čitaj "koji je šire", itd., itd. Ako kažu pojavila se ebola, to treba čitati "puštena ebola u opticaj iz labaratorija" i slično... Vrijeme je da se nešto nauči od gospodara svijeta i njihova jezika javne obmane. Nikad se ebola nije mogla širiti zrakom, osim ako je uspjela labaratorijska proizvodnja. Moguće je da se plašenje ebolom koristi kako bi se populacija silom cijepila cjepivom koje će postići ono što ebola i druge bolesti nisu postigle do sada. Pametnome dosta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.