Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA POZIVA NA OPREZ
Povratak na članak

Novi slučaj romantične prijevare: Lagao ženi (65) da će se preseliti kod nje, ona mu uplatila više od 100.000 kn

'Romantični prevaranti' kroz komunikaciju iskazuju snažne osjećaje prema žrtvi, a nakon što zadobiju njeno povjerenje traže novac, darove ili podatke o bankovnim karticama. Također, mogu tražiti i da im žrtva pošalje osobne fotografije ili videozapise

Komentari 8

BI
billynik
16:32 14.11.2022.

Ako je netko toliko lud teško mu bilo tko može pomoći.

VL
Avatar IliHrvatskaIliNišta
IliHrvatskaIliNišta
16:38 14.11.2022.

Svaka se škola plaća

VL
AC
acer7
17:27 14.11.2022.

Koja jadnica. Ja svojoj djevojci iz Afrike svaki mjesec šaljem 500 euro da se školuje ali ja znam da se budemo upoznali jednom jer već joj 3 godine šaljem. istina nisam ju nikad vidio ali vjerujem porukama.

VL
Avatar patkovic
patkovic
16:31 14.11.2022.

il je nigerija il je gana, dopusuje se oni svaki sa stutinu njih istovremeno pa šta upali upali

VL
VI
vidum
06:20 15.11.2022.

Proganjanje muškaraca za bilo kakav pokušaj kontakta sa ženama (sjetimo se policajca koji je završio u pritvoru jer se usudio reći kolegici da je lijepa) dovodi do toga da se muškarac više ne usudi prići ženi da ne završi iza brave. Zato sad igraju na sigurno, na daljinu. Nesretnice koje maštaju o tome da ih netko primjeti i priđe im, postaju lak plijen.

VL
Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
17:56 14.11.2022.

Jel to policija savjetuje da se ne salje novac prije razmjene fotografija ili da ako se novac i posalje nikako ne pristati na razmjenu fotki? To je kao u onom vicu kad Mujo shvaca da nema smisla spasavati mantil koji mu je upao u septicku jamu, al mozda bi se ipak isplatilo spasiti burek u dzepu istog mantila...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.