Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjedište

Virtualna šetnja prekrasnim Strasbourgom, drugim srcem EU

strasoburg
Foto: Screenshot Deutche Welle
04.06.2014.
u 10:42

Mnogi građani Europske unije nemaju razumijevanja za dva sjedišta EU-parlamenta, a još manje razumijevanja imaju za stalna seljakanja zastupnika iz Bruxellesa do Strasbourga i razbacivanjem milijuna eura na prijevoz. Video predstavlja putovanje rijekom Ill

Glavni grad Europske unije je Bruxelles. Ali "srce" Unije kuca i u Strasborugu. Zajedno s belgijskom prijestolnicom, Strasbourg je sjedište Europskog parlamenta.

Mnogi građani Europske unije nemaju razumijevanja za dva sjedišta EU-parlamenta, a još manje razumijevanja imaju za stalna seljakanja zastupnika iz Bruxellesa do Strasbourga i razbacivanjem milijuna eura na prijevoz. U našem video-prilogu ne bavimo se tim problemima, mi vas vodimo jednostavno u šetnju Strasbourgom, jednim prekrasnim gradom – u kojemu će se i (novoizabrani) europski zastupnici sigurno osjećati jako dobro.

>>https://www.vecernji.hr/svijet/spijuni-i-psihicki-poremeceni-umjetnici-bivseg-ddr-a-927766

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije