Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO
Povratak na članak

Virski projekt vrijedan gotovo milijardu kuna: Uskoro će 35 posto otoka imati vodu i kanalizaciju

Sa završetkom radova u naselju Prezida, projekt ulazi u konačnu fazu koja uključuje radove na svim preostalim dijelovima otoka koji još nemaju vodovodnu i kanalizacijsku mrežu.

Komentari 8

SP
Spajdi
15:42 19.04.2020.

Sve su lijepo napisali o Viru samo je neki direktor Vodovoda Vir zaboravio reći da su vikendaši a za mještane ne znam platili nešto malo manje od 10000 kn za priljučke na vodu i kanalizaciju. Na par tisuća priključaka jako mala lova. A oni se hvale sve su oni!!!!

VL
SP
Spezzi
17:01 19.04.2020.

Ako već rade vatromet 70 puta godišnje i za manje stvari trebali su i za 20-godišnjicu lažnih obećanja da će dovesti vodu i kanalizaciju na Vir. Ove laži su sada postale punoljetne. Pitajte iznajmljivače koji se crvene pred gostima kadd im moraju reći da vodu ne smiju piti, eventualno samo tuširanje, ali pod znakom upitnika ili da nema kanalizacije, asfalta, rasvjete itd. Od crnih jama smrad svuda i svake godine stotine zaraženih crijevnim bolestima. Ali, neka i sirotinja ima gdje ljetovati. Cijene nekretnina su tamo duplo jeftinije nego igdje na obali Jadrana, može se mjeriti možda samo s Albanijom, ali i tamo već postoji neki minimum standarda. Domaće ljude gradonačelnik jeftino kupi prije izbora, podijeli par sto škart laptopa djeci otočana i eto glasova. Ovakve parade s bagerima nažalost mnogi još pokusaju.

VL
MA
maxiking
00:09 20.04.2020.

Inače ostatak obale savršen.

VL
JI
Ja i Ja
21:54 19.04.2020.

35%? U 21 stoljeću? Ma bravo....

VL
ST
Stipan
23:14 19.04.2020.

I to u 21 stoljeću . Koji jad i bijeda !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.