Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA I DRŽAVNI INSPEKTORI U AKCIJI SUZBIJANJA ALKOHOLIZMA MEĐU MLADIMA
Povratak na članak

Virovitički konobari alkohol prodavali maloljetnicima

Uz prekršajni nalog protiv konobara, prijavu je podnio i državni inspektor, a prekršitelji bi za ta djela mogli biti kažnjeni novčanom kaznom između 5000 i 15.000 kuna.

Komentari 3

ZL
zlatka
18:15 09.12.2009.

i kaj sad, pa prijavila sam policiji vlasnicu dućana koja je prodala klincima falšu votke i nikom niš.

VL
OB
-obrisani-
20:53 09.12.2009.

Koji naslov? Kao da se samo u Virovitici toči i prodaje alkohol maloljetnicima, još jedan pokazatelj kakvi idioti žive i kroje sudbinu ove države.

VL
RA
rackizel
10:09 10.12.2009.

nezakonite prodaje alkohola osobama mlađim od 18 godina Pročitajte gornju rečenicu - Zar su konobari maloljetnici? konobar J.Č. (18) konobarica A.K. (23) Konobar možda je maloljetan, ali konobarica sigurno nije. To što je punoljetna osoba prodala maloljetnoj nije protuzakonito. U zakonu piše da je zabranjeno prodavati osobama mlađim od 18 godina. U ovom slučaju su maloljetne osobe kupovale, a ne prodavale. Da u zakonu piše zabrana kupovanja mlađima od 18 godina, onda bi konobar i konobarica bili krivi. Pravi odvjetnik bi ih oslobodio optužbe, a ujedno podnio prijavu zbog zlorabljenja ovalsti i uznemiravanja radnika na radnom mjestu. I dobio bi parnicu bez problema. Ako nigdje drugdje onda pred sudom za ljudska prava u EU-i i UN-u.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.