Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKO NASILJE

Virovitica: Suprug sakrio vino od žene pa zamalo dobio batina

Hitna pomoc
Arhivska fotografija
02.11.2009.
u 10:54

Nakon što ni uvjeravanja policajaca nisu pomogla da se pijana žena smiri, 40-godišnjakinja je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u virovitičku bolnicu gdje je zadržana na liječenju.

VIROVITICA – Zato što joj u nedjelju poslijepodne nije dao piti i što je od nje sakrio vino, četrdesetogodišnja je žena u obiteljskoj kući na području Pitomače verbalno napala 51-godišnjeg supruga, a potom je, u trenutku pijanstva (3,41 promila) i psihičkog rastrojstva, nastavila razbijati sve do čega je došla u kući prijeteći suprugu batinama.

Suprug je o događaju obavijestio policiju. Nakon što ni uvjeravanja policajaca nisu pomogla da se pijana žena smiri, četrdesetogodišnjakinja je  vozilom službe Hitne medicinske pomoći prevezena u virovitičku bolnicu gdje je zadržana na liječenju. Policija će protiv nje podnijeti prekršajnu prijavu.

Komentara 8

BL
blackstena
11:31 02.11.2009.

hmm da...kad muskarac napravi tako nesto onda je to clanak 4x veci od ovog ali zene nisu agresivne i treba ih zastititi u kuci...strpaju muskarca u zatvor da se otrezni a zene u bolnicu jer to nije moguce da se zene napiju i da su agresivne...napravi im se dosije da su nasilnici pa si poslje ne mogu naci posao pa drzava tako radi socijalne slucajeve a ona ce biti samo malo rastresene jer joj muz nije dao alkohol da se naloce totalka.Bok i Hrvati.

BL
blackstena
11:36 02.11.2009.

sad samo cekam da se javi neka na temu o sovinizmu ...e LJILJANA nije doslo vrijeme da muski bjeze iz kuce nego do sada nitko od nas to nije prijavljivao a to nam je bio los potez.

MM
Mladen Miletić
14:48 02.11.2009.

Žena je nevina, ako je žedna a muškarac skriva pijaču, zaslužuje da mu njušku razbije... Ako pije pije za svoje novce... A i rzbijanje je OK. jel poslje se kupe nove stvari, a ne neki bi htijeli mirovinu dočekati saa starim namjeptajem i TV prijemnikom ... Žena je ravnopravno biče koje se nesmije patiti sa žeđu... Kakv je to način pomatora muškarčina doma i diktator- slabi kada smije i može gospođa i koliko da si popije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije