Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUPANIJSKI ODBOR HDZ-A

Virovitica će biti perjanica izbornog uspjeha dr. Hebranga

hebrangovi
Dragutin Šantoši
09.12.2009.
u 16:57

Ivica Kirin, predsjednik GO HDZ-a Virovitica, smatra da će i ovaj put Virovitica i Virovitičko-podravska županija dokazati da su glavne perjanice uspjeha dr. Andrije Hebranga.

VIROVITICA – Uoči dolaska predsjedničkog kandidata dr. Andrije Hebranga na predizborne skupove na području Virovitičko-podravske županije članovi Županijskog odbora HDZ-a održali su proširenu radnu sjednicu na kojoj su dogovarali detalje boravka dr. Hebranga u: Virovitici, Orahovici, Slatini i Pitomači.

Tajnik ŽO HDZ-a Tomislav Tolušić rekao je da će s dr. Hebrangom birači dobiti najboljeg, najobrazovanijeg i najmoralnijeg predsjednika. Predsjednik Josip Đakić kaže da će za dr. Hebranga glasovati oba HDZ-a u BiH, a Ivica Kirin, predsjednik GO HDZ-a Virovitica, smatra da će i ovaj put Virovitica i Virovitičko-podravska županije dokazati da su glavne perjanice uspjeha dr. Andrije Hebranga, jedinog kandidata koji je kao dragovoljac sudjelovao u Domovinskom ratu.

Komentara 22

NA
Naqshbandi
19:40 09.12.2009.

Dok ovo čitam dođe mi da se odselim u Viroviticu, u \"grad blagostanja\" koji vode , kako kažu perjanice uspjeha\" sretani\" građani o čijim sudbinama oni odlučuju, pogotovo HDZov zastupnik i predsjednik HVIDRAe Josip Đakić koji je premlatio HDZovca Ivicuu Mihelčića a Kirin to zataškao.

DD
DUVNJAK_DRAGO
20:36 09.12.2009.

Naqshbandi _ne shvaćaš da izbor bilo kojeg stranačkog ili neostranačkog kandidata bi bio dokaz da smo smo zemlja luđaka koji svjesno uništavamo svoju državu stvorenu krvlju i vodimo je u ZB pod okriljem EU.. Ja mislim da smo u većinini ipak normalan narod i da ćemo to dokazati 27.12.2009 izborom dr Miroslava Tuđmana! HDZejci su dezorjentirani pogotovo nakon bijega svog lidera , u šoku su, pa im se svaka budala može nametnuti. Nema puno vremena ,vrijeme je da se otrijezne dok nije kasno.

ZX
zark x
17:05 09.12.2009.

Svak samo ne nas mlitavac, drug I Josiposlavljevic borac za Jugoslaviju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije