Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi dan sajma

Viroexpo privukao veliki broj posjetitelja, zabave nije manjkalo

Viroexpo (1)
Foto: Maja Šantoši
1/4
19.01.2013.
u 21:10

Zagrebački profesori s ekonomskog fakulteta u Zagrebu prof. Nikola Knego i Tonći Lazibat, su održali predavanje na temu kvalitete u funkciji održivosti u trgovini na malo.

Međunarodni sajam Viroexpo 2013. je cijeli dan bio iznimno posjećen, a organizatori su prisutne počastili i raznovrsnim zabavnim sadržajima. Slatinski srednjoškolci iz Poljoprivredne škole Slatina, njih pedesetak je došlo obići sajam u pratnji ravnatelja Petra Žarkovića i svojih predmetnih profesora Ladislava Tota i Nikole Miščevića.

Tijekom cijelog dana su na sajmu održana brojna stručna predavanja na temu raznovrsnih poljoprivrdnim i europskih trendova koja su poznata u cijelom svijetu. Zagrebački profesori s ekonomskog fakulteta u Zagrebu prof. Nikola Knego i Tonći Lazibat, su održali predavanje na temu kvalitete u funkciji održivosti u trgovini na malo te su govorili i o normama i normalizaciji u međunarodnom poslovanju, a profesor Zlatko Svečnjak s Agronomskog fakulteta u Zagrebu je govorio o suši,kao najvećem neprijatelju koji prijeti proizvođačima hrane na otvorenom.

Od zabavnih sadržaja su posjetitelje zabavljali sajamski domaćini Mikeš s sajamskim trubadurima, potom razne plesne skupine, bilo je na sajmu i izložbe frizura, trbušnog plesa a najveću pozornost su privukli gosti iz Francuske, Folklorna skupina iz grada Vitrollesa.Posjetitelji su se ponajviše obradovali besplatnom ručku kojim su ih organizatori počastili, ukusnim lovačkim paprikašem.

>>Maras u Virovitici: Trud i stručnost bit će nagrađeni ulaskom u EU

>>Uživanje u belgijskom pivu u Gradskom muzeju Virovitica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije