Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova pucnjava

Virginia Tech: Ubijen policajac, sumnja se da je mrtav i ubojica

virginia tech, američka policija (1)
AFP/PIXSELL
Autori: IČ/VLM, ih/VLM
08.12.2011.
u 20:30

Na internetskoj stranici sveučilišta objavljeno je upozorenje studentima i zaposlenicima u kojem ih se upućuje da ostanu u zgradama.

Nepoznati muškarac koji je u blizini sveučilišta Virginia Tech ubio policajca, prema pisanju nekih stranih medija, pronađen je mrtav, no policija na današnjoj konferenciji za novinare to nije potvrdila. Muškarac je usmrtio policajca tijekom rutinske kontrole prometa u kampusu.

Ranije informacije su govorile da je u pucnjavi ubijena još jedna nepoznata muška osoba. Sveučilište na kojem studira 30.000 osoba odmah nakon događaja objavilo je na svojim internetskim stranicama upozorenje studentima i zaposlenicima u kojem ih se upućuje da ostanu u zgradama. Kasnije su to upozorenje povukli.

"Do pucnjave je došlo tijekom rutinske kontrole prometa u kampusu. Kad se policajac približio zaustavljenom vozilu nepoznati bijelac pucao je na njega te ga ubio. Napadač je nakon toga pobjegao prema obližnjem parkiralištu gdje je kasnije pronađena još jedna mrtva osoba", pisalo je u upozorenju. 

Sumnjivac za kojim traga policija, prenosi BBC, na sebi ima sivi donji dio trenirke, sivu kapu s neonski zelenim rubom, te kestenjastu majicu s kapuljačom.

Sveučilišne novine također su na Twitteru objavile da je policajac poginuo, a prema prvim informacijama do pucnjave je došlo na parkiralištu u južnom dijelu kampusa.

Inače, na sveučilištu Virginia Tech u travnju 2007. godine došlo je do najvećeg masakra u američkim obrazovnim institucijama. Južnokorejac Seung-Hui Cho tada je ubio 32 ljudi, te na kraju počinio samoubojstvo.

Komentara 7

JA
jaruzelskia
21:33 08.12.2011.

Dobra vijest. Nek Ameri pobiju jedni druge i eto mira na cijelom svijetu!

IC
ice12
22:35 08.12.2011.

Demokracija majcice saudiarabije

OB
-obrisani-
20:49 08.12.2011.

Demokracija Majcice Amerike, nema sto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije